psykbryt/panikanfall?

dagen idag har vel varit sådär. var lite nevös över vad nettan skulle säga. men hon var snäll som om ingenting hade hänt. knäpp? -ja. på typ lunchen smällde cissi mig på rumpan, dumma henne! så jag kastade mina nyklar och lås på henne så fick jag leta reda på dom. sen kom jag till skåpet och där var tobias där. hatar typ han. så han sparkade in en boll i mitt skåp och då fuckade jag ur. började sparka och slå. han bara putta bort mig och tillslut fick han fast mig i ett sånt grepp så jag inte kunde ta mig ur och jag bara kämpade och sprattlade tillslut vet jag inte vad som hände. tror jag bara slappnade av och där släppte han mig, jag ner på golvet och började typ panikandas och tårarna kom. jag vet inte varför. kanske för ajg inte grinat på as långe? men jag har för mig att jag inte gjorde det för så länge sedan. menmen. gick ut med sara och då kommer blodet ur näsan. försörde mina byxor och det bara rann och rann som fan. efter typ en kvart slutade det blöda. som tur var..

lyssnar på phil collins just nu och ska snart dra ner till bussen för att åka till vårsta på fotbollsmöte.

jag tipsar er om att lyssna på texten i another day in paradise by phil collins. sjukt bra text för den som kan engelska vill säga!. men jag tror alla kan engelska. det är ganska vanliga ord.
 ska börja göra mig i ordning nu. puss

jävla fittor!

dagen var bra till mattias fittan hällde vatten på mig och det var vid lunch. jag stog och tänkte efter om jag skulle springa efter ett tag elr om jag skulle röka klartr. men jag spang efter med ciggen i ena handen och fantan i andra. slängde ciggen och in i skolan, ximena ville snacka med mig men jag gick bara ifrån men tillslut efter det tag jagande så hittade jag honom och skulle hälla fantan på han men då ställer sig nettan ivägen och då kommer det ju såklart på henne och vi börjar bråka som aldrig förr. hon klagade på att jag hade spillt ner hennes "fina" (FULA) klännig, och jag skrek bara att hon skulle släppa mig så jag kunde gå hem. tillslut tog jag big loss. inte så svårt igentligen. ville faktist slå henne men det kan jag ju intye göra!
 åkte hem med kvart i ett bussen och såg på deep blue sea. sjukt bra film och jag satt och skrek för mig själv att dom var dumma i huvet . haha. jag är lite knasig.
tog hand om två hästar i stallet och då kunde jag andas bättre. jag tror faktist att jag måste vara i stallet varje dag för att kunna klara dagarna. haha jag blir fan sjuk av at inte vara i stallet. det brukar lixom vara tvärt om.

aja ska fortsätta sjunga westlife låtar nu. pussssssssssssssss

cisst är min uptown girl

sick!

ja jag är typ förkyld och har typ feber! jag tycker inte om det ! jag hatar att vara sjuk och det är därför jag bara är det en gång om året och det är alltid vid våren ! kan det inte vara när det är kallas på vinter?

det var match idag med GSK och vi vann med 1-0! fett najs! det var meningen att jag skulle vara med och spela men när det var typ i slutete så fattade jag att jag inte skulle få vara med. lite ledsen blev jag men både håkan och mick lovade att jag skulle få vara med på nästa. om jag inte får vara det blir jag sjukt sur! jag kommer säker dampa loss haha.

var ju och kollade på cybergymnasiet och det var en sjukt bra skola så långt som jag fick se och det var bara entren och labbsalen. lite tråkigt men jag kan ju bara tänka hur resten av skolan ser ut. och det bästa är att jag bara går typ 4 timmar om dagen sen åker man hem. mohahha fett najs!

men ska kolla klart på Gossip girl nu puss

olyckor as hell!

idag har jag varit med cecilia efter skolan, vi tvättade hennes moppe, städa rummet och hoppat stutsmatta.
jag halkade av stolen också idag och slog i huvet, jag gav ifrån mig någonting som ska låta som skrik, men jag fick typ ingen luft så det blev mer som stön av något slag. aja det gjorde fett ont och jag kommer få en bula. inte skönt!
mamma ringde och sa att det var kö, sen kommer jag och cecilia till sara där mimmi var också. dom klagade lite på mina bröst men sen var det ur vägen. och dom berättade att det var 4 bilar i hallunda som brann. inte najs! sen kommer mamma och hämtar mig. när vi kommer till snäckstavik är det en till olycka. men nu var det en motorcykelist som hade kört av vägen och hamnat 2 till 3 meter in på åker. det var ambulans, polis och brandbil.
mattias ramlade idag också på musiken det såg lite kul ut XDjag jagade han och han snubblade på bordet. klantarsel säger jag bara!

OLYCKSDAG SÅ DET BARA SKRIKER OM DET !

puss

dagens gåta !

är hemma hos anneli och bhar precis blivit roade av en gubbe som körde in sin skåpbil i ett för litet garage. men bara halva kom in. och på bakluckorna står det : hur smart är du ? underhållning på hög nivå denna dag !

två av dagen gåtor jag och anns hittade på våra glass pinnar är:
1. vem har semester 364 dagar om året?`
2. när står kungen på ett ben?
skriv vad du tror så jag får veta om det är någon som är lika smart som jag som vet svaren. ettan kunde jag faktist men inte 2an.

men i skolan idag så slog jag markus lite. han kastade vatten på mig så han förtjänade det! 
PMS barn blev jag kallad av mikaela också. skakde i typ 20 minueter efter ?
 har sett twilight nu också och ska nog tvinga min brutta som sitter bredvid att vi ska se någon mer eller så det jag oc (: vet inte riktigt ännu.
puss


SO FUCKING HOT!

ni måsste hålla med om att jhonny depp är sjukt snygg. även fast han är över typ 40? men han är bara för snygg! eller hur?! en extra snygg bild har jag och den kommer här nedanför.
jag undrar hur det skulle att vara att leva som en kändis, kunna köpa typ hur mycket kläder som helst och shit, vilket liv. men man skulle ju fan aldrig få någon fritid utan att någon ska fotografera. och ibland kan jag tänka; hm, undra vad den och den gör just nu. SKUMMT!


puss

cybergymnasiet

fick ett brev hem i lådan om att jag ska få komma på besök på cybergymnasiet på lördag mellan 11-14. jag ska snacka med mamma om vi kan gå, annars så får vi ringa och kolla någon annan dag. jag skulle så gärna vilja gå där. det är ju halvdagar så det passar mig skit bra men det är sjukt mycket att göra men jag tycker bättre om inlämmningar än prov vet inte varför men det är vel typ för att då kan man jobba hemma och lata sig i skolan typ.
men lite pinsammt att komma in där typ enda tjejen i klassen. resten killar eftersom jag har valt att gå el. så jag kan bli elektriker. jag vet inte vad jag annars kan tänka mig att jobba som om inte reseledare eller polis. men jag orkar inte ha den kondisen.

idag blir det iaf fotboll fast jag har lite ont i benhinnan, men jag ska stå ut! jag älskar fan att springa efter sen där jävla bollen! känner mig så nyttig efter. så jag sitter här och äter godis.
men jag ska nog ta och fixa lite käk. puss


sååå arg!

hejsan, nju är det så att jag är sjukt jävla fucking arg!
jag tror att det är för att min lillebror är här och jag inte har vilat upp mig, altså varit utan bråk hemma eller någonting sådant, han var lixom bort 5 dagar istället för 2 veckor.
och det är någon som typ slängt min inlämmning tilll biologin så jag måste göra om den.

men på fredag åker jag till marie. och sååååååååååå skönt det ska bli. sen på lördagen ska vi till någon park, jag marie oskar och mikaela. lite roligt. haha. saknar fan hågelby, så jag hoppas att vi åker dit (:

pusspuss biologi kallar!

Mmmmmmm Marabou!

Mmmmmmmmmmm. sitter och smaskar på min marabou. såå sjukt gott. det skulle passa med en cola till också. såhär grädden på moset eler vad det mnu heter hahahahah, jag är bra xD gjorde lite test på ansiktboken. lite kul faktist, men jag är ju lixom inte helt 100 på engelska. men det gick !

på slöjden idag hittade jag ett sjukt snygt mönster på en klänning. fett snygg som jag håller på med nu. men vi får ju se på resultatet. dagen annars har ju varit lika sajko som vanligt och det kommer förtsätta. livet är fan konsigt. iaf mitt. men på språkvalet kom jennifer och tessan och jennifer var lite rolig. men tillslut drog hon sönd3er tessans väska. vet inte hur eftersom jag gjorde biologi. duktig som jag var! men vi skrattade iaf. allihoppa! kuligt värre.

snart ska jag iväg till fotboll. så det kanske är dags att smälla ihop datan och börja göra mig iordning? skit samma jag hinner med bussen. måste få någonting i magen och det räcker inte med godis.- kanske hittar någonting i tumba. tror det iaf. eller så hoppar jag av i vårsta. tror jag gör det. sen till fotbollen.

pusspuss.
hoppas djurgården vinner mot bajen ikväll iaf! .


twilight. my love!

så har precis sett klart twilight, IGEN! haha jag är fan besatt! haha. köpte ett USB-minne så jag kan lägga in filmer och så jag kan se på min data hemma. 229 kronor på ica. fett najs. 16 GB också! ska nog se shes that man, nu innan jag ska sova. bra film det också men snygga pojkar i.
annars har dagen varit bra. ringde cissi medans jag väntade på tåget och snackade med henne. kulkul elr inte? haha vafan jag vet inte. sen på tåget sitter det någon jävla skit unge och puttar på mig och kollar i min tidning. hatara sånna!
aja puss på er!

lotta på bråkmakargatan is the sheat !

sitter och kollar på lotta just nu och vill fan se alla astrid lingrens filmerna. för dom är sjukt bra! inte en enda är tråkig. okej kanske peter och petra. aja skit samma, skulle vilja se dom alla någongång igen.

inatt sov jag sjukt bra efter att bara ha sovit 5 timmar natten innan. jag brukar lixom sova 8 timmar typ. är nyduschad och äär snart klar för att åka till södertälje syd för att hoppa på tåget. men ska käkaa frulle nu. puss på er!

nyköping. here i come!

imorgon tar jag tåget som går 10.51 från flempan till nyköping. hälsa på min käraste moster och bränna filmen och lägga upp saker på loppis som hon ska ha. lite onödigt men hon har fett mycket skit som inte får plats. så det kanske behövs? 
men jag själv är sjukt trött och ska nog sova, men först ska jag se på The Beatch. (stavning?) jag har sett den ett flertal gånger och tycker att den är lika bra fortfarande. jag älskar sånna filmer man kan se hur många gånger som helst och den blir aldrig tråkig. dom är dom bästa! ska nog fråga mamma om jag kan få låna hennes data när jag åker till moster och se på film i tåget.
såg på legenden om zorro för en stund sen och den är bra! ni borde se den. hästen är bara för sjn. den både dricker röker pipa och rapar. SICK säger jag bara! haha men han är endå rolig.

sov gött alla. puss


äckliga fittor och 5 timmars sömn !

hejsan, dagen idag har varit för chill. 2 lektioner på hela dagen eftersom jag vaknade 2 minuter över 8 i slöddertälje, hovsjö. jag hade bestämt att jag skulle vara vaken hela natten. jag sulle ha gjort det för jag ångrar det. ville fan se klart alla oc. dom är lixom så jävla bra att jag inte står ut! måste hem till henne någongång och se alla under en natt och gå till skolan nästa dag. haha. fett najs. höll på att somna på tåget idag. men sen i tumba köpte jag en cola så jag piggnade till. sen slutade vi vid 20 i 1 och jag skulle ta bussen hem men sara var ju så seg så jag missade den, -.- men allting årdnade sig iaf!

VARNING. LITE GROVA ORD!
kollade i VR igår. och då var det massa fittor som dom hade tagit kort på. asså detas klitoris och inre grejjerna hängde utanför yttre blygläpprna. der såg ut som en lite balle vafan. blev äcklad! usch. jag fattar inte att dom vgar. skulle aldrig våga fotografera min fitta?! okej alla är lika mycket värda. men aja, min åsikt är som den är.


hoppas ni har haft en bra dag. puss


linnea style!

såå nu är jag blond och är mcyket nöjd! lite olika färger men jag tycker om det! lite sådär linnea style, haha.

annars så sitter jag och skrattar åt vad anns p-vän skriver till en viss persom söm förjar på m och slutar på y, underhållning på hög nivå. nästan bättre än gustav 2. haha det rimmade! jag är bra, trallala, IGEN!
här kommer en bild på min nya hårfärg. men kom ihåg. det är en mobilbild. så ej hög kvalite!

sne men endå. bättre än inget !
puss godnatt!

blondin igen !

sitter med blekningsmedel i håret nu och det klias som fan!
hoppas attt det blir bra! har ju varit det några gånger nu och jag tror att jag ska vara blond sommaren ut nu iaf. orkar inte ändra hela tiden, men det är för att jag blir trött på mitt utseende. och då färgar jag håret. annars så skule jag typ pierca mig hela tiden och det blir inte fint eller så skulle jag typ må dåligt eller någonting sånt. haha.
aja ska kolla på gustav 2 nu. lägger in resultatet senare.
puss

@ sara

sitter hos sara och flummar lite. väntar på carre, och lyssnar på musik på saras data.
ingenting kul hänrder förutom at vi fick sjuts ner till bussen och när jag skulle öppna dörren så klämmer jag ju såklart hennes hand. haha inte lyckat. och jag koppaler ju inte så jag drar bara mer och mer. hehe.
här kommer en bild på en av världens skönaste brutta
puss på dig och alla andra!


dumma blondin!

tjooo breeh!
kollar slutet av top model 4 tror jag. haha ingen aning!
 dagen i skolan har varit tråkig och jag sommnade nästan på engelskan. son var jag helt hyper och satt inte stilla en sekund! mats bara skrattade åt mig och sa att jag skulle vara lite tyst. haha xD men det kanske berodde på att jag skrek när jag sjöng. hehe!
sen kom anneli till skolan och var där i typ en kvart, sen åkte vi till vårsta med cissi för hon skulle färga och klippa håret. snart drar vi till tumbpa för att hämta en sak med flera saker i. sen drar vi till slöddertälje, där jag kanske köper blekningsmedel. men det är bara kanske!

när vi var i stallet så var det en tjej som äger en ponny men hon är inte där. så det är en annan tjej som tar hand om honom. så nu var hon där och sen vet hon lixom inte vilket täcke han har eller någonting. snacka om blåst! sen sa jag att han skulle ha ett grått. hennes kompis bah, det här tjocka. jag bah, *himlade med ögonen* och gick där ifrån.
dumma blondiner är fan det värsta som finns! -.- okej, jag kanske inte är världens smartaste men jag tänker faktist ibland! 

puss hejdå. kanske skriver senare! :)

sick dag!

dagen har varit sjuk. vet inte på vilket sätt men jag bara tycker det! började med att vi badade i storvreten. vi skulle simma 150 meter bröstsim och 50 rygg. såklart så fuskar jag. hehe. sen skulle vi livrädda och såklart så failar jag och mikaela. på allting. istället för att livrädda varandra så dränker vi varandra haha. trycker ner varandra under vattnet och håller på. vi suger! haha. men vi hade roligt iaf!
simmning var den enda lektionen på förmiddagen. sen vare svengelska och biologi.
nästa gång på bilogin ska vi kolla blod. och jag är frivillig blodgivare. mohahhaha!


till fotbollen så ska vi ta med ett foto på oss. och jag glömde i måndags. och nu hittar jag inget annat så jag får ta ett från nian och jag har lixom tuppkam och shit. absolut inte fint. men dom får nöja sig med det kortet om jag inte hittar någonting annat. jag ska också inviga mina nya fotbollsskor. hoppas att jag bara inte får skavsår av dom. då blir det inte kul för mina fötter.

aja ska börja fixa allt nu. puss


Nytt inköpt!

hallojsan.
idag började dagen mad att jag försov mig med en halvtimme, så det var bara på med kläderna och gasta sig ut genom dörren ungefär. fy på mig alltså! men jag hann med min granne iaf!

skoaln idag har varit seg och jag varit super duprer speedad! vi fick se en buddah film som jag själv tycker var ganska bra! tror att den var 2 timmar lång om inte mer! så vi såg inte klart på hela men jag skulle ha velat göra det.
cissi gjorde ett hål i mitt linne som jag tycker om men inte andvänt så mycket. lite synd! det var fint.
efter skolan åkte jag till tumba och köpte skor tillsammans. ett par gräs och ett par grus. sammanlagt blev det 450 kronor. rea som fan! köpte också ett par leggings och en mascara.

         
gräs fotbollsskor 200kr           grus fotbollsskor 250kr

        
leggings 79,50kr      max factor mascara 175kr
                          


jack är typ halt också så det blir ingen ridning för min del. så det blir ut och gå eller springa för att motionera!
och i morgon ska vi simma. såå jobbigt. vill inte. käner mig fet. skit samma. får hoppa ner i vattnet fort som fan eller ha en handuk runt mig.
puss hejdå <3

min första match

på söndag ska jag ha min första fotbolls match. och jag vill inte vara med. känner mig inte riktikt mogen för det eftersom jag bara spelat i lite mer än en månad. men jag ska vara med och kolla och lära mig!
träningen idag gick bra iaf. och jag börjar komma in i fotboll nu och vill bara mer och mer. haha: P
pussgodnatt

coccis

kakor är gott !
mina favvisar är singoalla

Dagens planer..

sovit gott och vaknat utvilad i min sköna säng!
räknade hur många böcker jag har läst under tiden jag varit hos farmor. det var 8 och en halv. så jävla bra allihoppa!

mormor sov ju här så vi provade min balklänning. jag vet ju inte hur det kommer se ut sen men det ser ut som om det blir bra rasultat. för den är typ långt ifrån klar tror jag. 
dagens planer är typ bestämt. gå upp till satllet och ta en tur med jack i skogen. hem se på repris av gossip girl och sen dra till mikaela. super duper kul att få träffa henne eftersom vi inte träffats på typ 100 år. haha, nej men 2 veckor iaf!

hittar fram kläder nu och sen dra till stallet. puusss

en bästa vän bara jag kommer ihåg,,

Du, jag saknar dig.
kanske träffar dig i maj. längtar.
vill kunna dela mina bekymmer med dig och du ger mig bra råd.
ålderskillnaden är sjukt stor.
men det känns som om du verkligen ville lyssna med hela ditt hjärta.
bara slappa och inte göra någonting. det är din grej det.
saknar dig så. att jag inte fick säga hej då.
kommer vi bli så bra kompisar som vi var?
hoppas det med hela mitt hjärta iaf!
Robér Stenberg. min kompis.


hemma nu

kom hem för inte så länge sen och är sugen på någonting, men jag är bara sur och arg. vill inte ha varken eric, mormor elr mamma nära mig just nu. vill nog bara till sara för att höra lite skvaller eller vad det nu är. någonting har hänt och jag vill veta! hahah, men jag vill faktist träffa alla mina kompisar., eftersom jag lixom inte träffat dom påtyp en vecka och några dagar. får nästan panik vafan. haha
aja ska leta efter sladden till min kamera så jag kan lägga in bilder.
puussss

från tåget

Hejsanbloggen,

Sitter på tåget hem och har sjukt tråkigt. Är i stockholm klocnan 9 och nu är klockan 16:47. Och har en sjukt irriterande tant som stirrar på mig -.-

Jag ghatar att sitta och vänta. Det är så tråkigt.

tänkte berätta lite om när jag var i norge,

Jag hade så fruktansvärt kul och ska åka dit i sommar och vara där och busa igen. Exagt alla i gunnes släckten är knasiga och alla har glimten i ögat. Alla skojar men alla. Gamla som unga.
gunnes släckten är faktist mycket roligare än svensson släckten.  Alla svensson är tråkiga och vill ingenting göra.
men jag farmor eric och lisbeth åkte dit i torsdags, men kom inte fram till Einar och Randi förrst klockan var typ halv 8. Men när vi kom dit fick vi hembakad pizza mums!  Sen satt dom och pratade medans jag försökte förstå vad som sa. Inte helt lätt när man inte har snackat med någon norrman på 5 år ungefär.  Det är ju lite svårare att hälsa på släckten i norge eftersom jag inte bor os pappa någonting.  Så jag får ta saken i egna händer. Så när jag var i norge så bestämde jag att jag skulle åka dit i sommar en vecka eller så. 

Men på fredagen åkte vi till Inge som fyllde 60 år och grattade han. Det var mycket mysigt där på flället.  Hade lite snöbollskrig med någon som ja inte kommer ihåg vad han heter. Sjukt kul vare iaf! Vill göra det igen. Satt och snackade lite med dom andra i släckten och fick en öl i handen. YAAY , hahah blev erbjuden konjak men det tackade jag nej till. Vill helst inte bli full när jag är i nogre med farmor. Haha . lördagen var seg eftersom vi åkte hem. Hade ju en sjukt irriterande lillebror bradevid mig som jag slog ner hos någon som farmor kände. Var nära på att slå han riktigt illa. Men jag blev ju stoppad. 

Jag tog några kort på bergen där, dom ar så fina. Vill fan gå upp på ett av dom. Hoppas jag kan göra det i sommar när jag är där.


go go go kart!

hejsan, sitter här och har ont i armarna efter några timmar på boda borg här i östersund. skit kul var det. vi gjorde inte så mycket men vi hann med 2 grr att åka go kart och 1 gång att klättra. och jag lovar dig. om du inte får ont i armarna av klättringen så vet jag inte vad! det var kul iaf.
andra gången jag körde så körde jag så snabbt at jag hamnade på listan för dom har kört fort. 19,66 sekunde på en bana som var kanske 200meter som slingrade sig åt all öjlig håll. haha jag vill göra det igen nästa helj. frågade anns om hon ville men hon verkade inte så jätte pepp på det. så någon som vill?

jag kan rekomendera en sjukt bra bok som du kan få mardrömmar av, jag fick det nästan. den heter Djävulens fotspår.
det är en ramsa som går såhär ; ETT I ELD, TVÅ I BLOD ... TRE I STORM OCH FYRA I FLOD ... FEM I VREDE, SEX I FÖRAKT ... FRUKTAN ÄR SJU OCH ÅTTA ÄR ÖNDSKANS MAKT .. NIO ÄR SORGEN OCH TIO SMÄRTAN SOM KOMMER SEN ... ELVA ÄR DÖDEN, TOLV LIV IGEN ... TRETTON STEG TILL MÖRKERMANNENS DÖRR ...
såååå sjukt bra att men lixom inte vill lägga boken ifrån sig. vill bara läsa mer och mer. man jga är ju så rädd av mig när det gäller film och böcker att jag måste läsa någonting direkt efter för att inte drömma mardrömmar. jag vill ju lixom inte vakna aldeless kallsvettig och rädd. och det värsta är att jag nästan börjar tro på ramsan och vad som händer. man blir lixom besatt. tur att jag inte kan den utantill!
jag tycker iaf att ni ska läsa den.


puusss ha en bra onsdag allesammans och sov gott! <3

toarullar ?

hejsan, asså jag såg en helt sjuk sak som jag måste bara ta upp! haha, satt på toa och kollade snabbt på taorullen och där står det datum och tid som den är gjort. asså jag säger bara varför ?! haha vem behöver veta? jag har gått runt och stört mig på varför det är så hela dagen. onödigt säger jag bara! vem vill veta? såklart måste jag veta nu bara för att jag såg det. haha. skriver kanske här senare svaret om jag hittar.

men dagen idag har varit bra. vå åkte och letade efter erics plånbok på stationen och anmälde den hos polisen som saknad. sen köpte farmor en tjocktröja till mig från hm och en skinnjacka. såå glad över den och det är en sån som jag har velat ha as länge. den är lixom inte som alla andra. har ingen direkt krage. utan bara en knapp. haha ni kanske inte fattar?
och en till sak jag stör mig på. att alla snygga/söta killar bor så jävla långt ifrån stockholm som möjligt. jag blir fan sur !
aja hur har eran dag varit, hänt någonting roligt stockholm elr vart ni nu bor?
puuuusss

langar en bild på min farbror. snygg as heel! haha inte xD

rödskinn vs vita

asså jag blir lite sur på hur välden var förut! rödskinn(indianer) ansågs som tjuvar och idioter av dom vita. men i själva verket så är det dom vita som är helt jävla dumma i huvet. om jag skulle ha fått välja vart/när jag skulle födas, så skulle det vara på 1800 talet och som indian.
jag tykcer deras kultur, deras tro och hur dom behandlar varandra är helt rätt! fy faan vad jag skulle må bra om jag skulle få leva bland indiander. lära mig deras språk och deras sätt att leva. skulle kunna göra vad som helst för att få leva på den tiden! fatta vilka upplevelser man skulle få. allt man skulle få göra och tänka på.
jag vill fan ha en teleport. någon som kan fixa? XD
hur tycker ni om indianer? jag vill gärna veta! :D

östersund nu!

hejsan, är i östersund nu och jag har lite långtråkigt. och det känna som om jag har varit här i flera dagar.
men på tåget upp så fick jag dela hytt med 5 killar/män. altså 2 män i 40 års åldern, 2 killar i 17 års åldern och min bror.
jag låg och kolade om dom skulle ta av sig tröjjorna innan som skulle sova elr inte, men nej det gjorde dom inte. så typiskt! för dom såg ju lixom inte direkt dåliga ut heller. men när jag och min bror skulle gå av tråget tappade jag erics plånbok med 1000 kronor i. snart vah? - NEJ! jag hatar när det blir så. så vi ska ringa i morgon och kolla om dom har fått in någon plånbok som är erics. annars gick resan bra. det var fan skönt att åka nattåg hit. då slipper man vara vaken utan att man kunde sova hela tiden.

veckans planer år lite oklara. men på torsdag åker jag, farmor, eric och lisbeth till norge och ska på 60 års kalas och kommer hem på lördag kväll. sen söndag eftermiddag blir det tåg hem.
hoppas ni har det bra i stockholm.
puss

prutt

mamma gjorde precis en gräsklippare. äckligt! mammor gör inte sånt !

rip? har jag träffat dig?

så hemma nu efter att ha varit i stallet sen 2 . duschade jack och sen gick vi ner till sjön fram och tillbaka.

men jag har typ ångest elr vad man nu ska kalla det. jag vet inte vad jag ska ta med mig. och som vanligt kommer jag att glömma någonting. tå jävla typiskt mig. men jag ska iaf ha med mig datan så jag kan göra någonting på åget. kanske hitta någonting som jag kan se film elr några repriser på svt. haha dör brukar man ju kunna hitta lite repriser.
jag kan inte ha en bok och läsa eftersom jag bara kommer att somna och jag vill inte det. för tänk om det kommer någon elr omjag inte vaknar elr vafan som helst , haha mycket cola för mig!
så satta precis på larm så jag vaknar vid 6 också. haha.

men det har hänt en sak också. det är någon vid namnet malin karlsson som har hoppat framför tåget och dött. vet inte så mycket och jag vet inte heller om jag har träffat henne. men hon var tydligen antingen en tumba brud elr så har jag kanske träffat henne när jag vart med sara och mimmi. aja,
vila i frid! 
 
pusspuss

solsolsol!

godmorgon, vaknade vid typ halv 9 och sen åt jag frukost med mamma och hon berättade lite om dina galnaste händelser i sitt liv. dom är så sjukt roliga och jag vill bara höra mer galna saker hon har gjort.

soler skiner idag också men i morgon ska det tydligen bli moln. resten av veckan ska det bi sol här i stockholm. men jag kommer ju vara i östersund. det kanske är sol där också men det är snö. jagg hatar snö.
tog iaf kort på mina solbrillor nyss som jag kommer lägga upp. men jag kan imte säga att man ser fräch ut med håret år alla håll och sovtröja, men vafan. bilden kommer här !
senare ska jag ner till tvättis och tvätta det sista innan jag åker inatt.
puss

 haha inte det bästa som sagt, haha (:

jarhead

kollar på filmen Jarhead, den är fett bra.
handlar typ om en kille som går med i marinkåren sen åker som till saddam husain och ska kriga. vet inte riktigt vad man ska berätta, eftersom jag bara avslöjar allting i filmerna, så ingen vill se dom senare. haha jag är bra ! NOT

men jag tror att jag ska sova nu, godnattses i morogn!

kvällen nu oc det är varmt!

hemma nu från stallet och jag kan bara säga att det känndes som sommar ute. det var lixom varmt vid sju och jag satt fortfarande i collage tröja, helt sjukt! jag älskar värme!
men jack är halt på vänster fram och jag blir ledsen av det. så det blir att bara skritta ut i morgon, men han ska få vara utan täcke och rulla sig i lera, sen blire att borsta som fan! haha.
cissi frågade om jag vill till skäris med henne i morgon men vi får se hur det blir med det eftersom att jag måste packa och hålla på. tror faktist inte att jag hinner det. men vi får se.
och jag undrar vad jag ska packa ner. får nog ringa farmor och fråga vad det är för väder och om vi ska åka till norge i veckan. det var tydligen någon som fyllde 60 , så jag tror at vi åker dit. så jag får ta med fest kläder också. aja skit samma, ringer farmor om typ några minuter.
puuuuuuuuuuuuss hej.

PS mikaela är bra! DS <3

pack kväll ikväll.

hejsan, hemma för dagen och kommer bara vara och ströva runt på gården tror jag. ska snart dra till stallet och ta en underbar ridtur ut i det sköna vädret, det blir nog i bara en långärmad t-shirt, det är ju så underbart väder så att jag döör, får riktiga vårkänslor nu!
dagen har iaf varit bra och på luchen gick jag cissi viking och th ut på fotbollsplanen och solade, sen kom malin edit alicia och anki och var med,
köpte solbrillor ogår och är mycket nöjd med mitt köp! pilotglajjor blev det. silver kant och svart glas. funderar på om man kan rida med dom elr om jag ska skita i det eftersom dom kan bli repiga eller gå sönder och det vill jag inte!
aja puss hej, bloggar senare när jag kommer hem, måste nu fixa lite med mitt jobb i stallet.


skola!

godmorgon alla. 
sitter i skolan och har musik och det är sjukt tråkigt. vi håller på med elvis presly, jag pallar inte ta in någonting men det blir så endå. helt sjukt jag hör, men jag lyssnar lixom inte och det fastnar. det är det som är sjukt! 
ninas syrra är här och är fett gullig! hon heter maria och aaawwiiih :D 
senare idag vet jag inte vad vi har för lektioner, tror vi har biologi och sen svengelska. fett tråkigt! efter det är det påsklov! såååå skönt! ska åka till tumba tills mamma slutar men jag har inget busskort så jag vette fan hur jag ska komma dit, får vel ta min mobbe man vad faan ska jag göra där? vara med sara och mimmi elr? 
jag får se hur jag ska göra. ska iaf handla saker till resan till östersund i morgon natt. tåget går 23:15 och jag har en 6 personers hytt. det är jag min bror och fyra till. men jag får se om dom kommer, jag hoppas att det inte kommer ett peddo in dit, hahha :P 
måste förresten köpa fotbollsskor med gräsdoppar och spring skor. mamma får betala det eftersom att jag inte kan ta ut pengar. mitt konto har blivit cp! 
aja puss puss!

södertäljedag.

hejsan,

ligger i sängen hos min kompis anns. orkar igentligen inte byta tröjja, borsta tänderna elr tvätta bort sminket. är fett trött!
dagen idag har vel varit bra. ganska chill! om ni förstår?
fick reda på att jag ska på gothia i sommar och ser fram emot det. så nu är det två saker som är roligt på sommaren! ridläger i 10 dagar och gothia(för dom som inte vet så är det en cup som spelas i göteborg tror jag som det är massa lag som kommer) det ska bli kul. sommaren är efterlängtad!
men stack från skolan 10 i 2 så jag fick sitta i södertälje hamn och vänta på anns, jessika och susanna till dom slutade. det var sjukt tråkigt och jag fick ont i rumpan som fan! sen drog vi till centrum och jessika köpte grjjor, jag solbrillor och vi tre gick på nancys. sjukt goda mackor dom har asså! sa hejd å till jessika och åkte hem. åt mat och sen till jessika. där rökte anns och jessika vattenpipa och jag kolade på. jag får ont i huvet att bara vara i samma rum så jag gick ut, haha. sen satte vo på en film. typ wild child tror jag den hette. har tydligen prämiar snart, elr har den redan haft det?  haha jag vet inte. går lixom inte på bio så ofta!

har inget särsilt att ta upp idag. utan jag ska få dela hytt upp till farmor på tåget med 4 andra personer. blää! tänk om det kommer ett peddo. jag kommer bli rädd! men det ska bli kul att få träffa farmor efter 1 och ett halft år.
pusspuss godnatt sov sött !

SOOOOOOOOOOOL!

hejsan.
idag har det varit bara för bra väder! så skönt. har legat ute och vilat i solen idag på luncen. jag bara älskar sol! just nu iaf! man blir varm i hela kropen och inte bara av solen utan av känslan också, att det är snart sommar och jag undrar hur varmt det var i solen idag? någon som vet?
men när jag slulle låsa upp dörren till mellangården i skolan idag så gick min hemma nyckel sönder. den blev sne och nu har jag ingen hemma nykel! såå dåligt. men jag gick öch försökte ställa den rak igen men nej de3t fungerar ju inte. blir så suuuuuur! så nu bler det att alla ha gemensam nykel. it sux!
men jag kom hem och red i bara långärmad t-shirt. fett najs!
men om 2 timmar så är det fotbollsträning och jag hoppas att jag och matilda vågar gå fram till laget. det blev inte att gå i måndags för alla var sjuka och jag tänker fan heller inte gå fram själv! men jag vet lixom inte när träningen slutar och vad man ska ha på sig. jag kan ju lixom inte komma dit i shorts, och jag tror att det blir för varmt i mjukisar. ångeest!! får nog smsa matilda och fråga om råd. hahha.
men ska nog avrunda och kolla runt lite på internet. och jag är sugen på att bli blond igen.
ajha puss

RSS 2.0