solsolsolsolsolsol

sitter hemma hos anns och myser. väntar på att jag ska kunna ta över hennes data så jag kan spea the sims 3. har fan längtat as mycket! idag har vi inte gjort mycket alls! jag gick upp vid 8 och släppte ut fölis som vi äntligen kommit på ett namn till, som båda mamma och jag tycker är bra! Jagge. jag tycker det är lite roligt och udda.
efter tagit ut jagge så började jag städa hela huset. snacka om varmt! svettigt också! min tröja blev ite blöt. så när jag kom hem hopppade jag in i duschen för en snabb dusch. sen kom uffe och hämtade oss och vi åkte til vårsta och ämmnade tilbaka filmen vi hyrde igår. och där kommer rasmus och knackar mig i nacken och dum som är jag fattar igenting först jag ser rasmus flina skyldigt! haha. han suger xD åkte vidare hem till anns. 
sen har vi bara kegat och solat typ. å¨kte ner på stan och käkade på kebabhouse. inte världens godaste kebab men den fungerade.

ska sno datan av henne nu. och jag ska åka hem  vid typ 8.
puss

paddling!

jag vet det är efter midnatt och det har bara varit 2 inlägg med det här idag.
men jag har fan inte ens haft på datan någonting!
men eftermaten idag som vi grillade ute drog jag och anns ner och paddlade kanot. eller som dom andra säger att det heter. kanadensare. men nej kanot för mig. ni får se bilder som jag tog igår. och jag säger bara. att parkera en kanot är väldigt irriterande och jobbigt! haha! jag blir sur och svär som faan. haha. fin solnedgång medans vi paddlade i ungefär en timme. vi han typ en halv km innan vi vände tillbaka. jag vet vi suger!

men ska lägga mig i sängen nu och kanske sommna? ler nej jag måste se på csi miami innan. iaf en halvtimme.
puss

usch!!

jag säger bara ! torr raka aldrig ! jag gjorde det i morse och fy faan vad det svider nu! men jag la på fryst fisk och nu svider det inte lika mycket längre. smart vah ? hahah.

åkte till södertälje och mötte min kära kompis anns. vi gick runt där lite, om jag hade haft mer pengar hade jag köpt en väska också. men jag fick med mig ett par shorts och en svart bikini underdel. sedan drog vi till vårsta och hyrde en film i sån där atomat som vissa ica affärer har. vi hyrde filmen i taket lyser stjärnorna. om jag får säga det själv tycker jag att den är fett bra! vi såg den på bio jag och anns. (:  vi gick in på ica och köpte en varsin tidning och dricka. och jag köpte självklart en glass. vi satte oss i skuggan medans vi väntade på bussen. super skönt var det men min klänning blåste upp när jag låg ner. jobbigt värre!

nu är vi hemma och jag är trött.
puss

sängdags!

ska nog lägga mig i sängen och mysa med mig själv.
puss

sorry!

kom hem precis efter en dag i sol och i affärer. sjukt jobbigt!
jag fick med mig mamma och eric ut till solen i morse men jag tyckte att det vara för varmt så jag bestämde att vi skulle gå ner till stranden och bada. och gissa hur man ser ut nu? som en jävla fucking tomat! elr nej kanske inte så röd, men nästan. mamma derrimot är som en kräfta! hahah helt röd i ansiktet och bröstet. fult? ja! eric blev ju inte ens brun någonting. han tål tydligen mer sol än mig och mamma. vi låg vid vattnet i ungeär 2 och en halv timme. och nu är vi röda. men det var skönt så länge det varade ni svider det!

sen åkte vi till biltema och köpte cross hjälm och stövlar till eric. stövlarna sög ju. dom gick sönder när han dåkade åka in med foten i en sten. men hjälmen var vel bra. sen drog vi till hydet och jag käkade min kebabtallrik som mamma köpte och eric körde sin cross.

och nu till dagens händelse! tråkig men jag och mamma tykcer att den är rolig.
jag har skrivit brev till hells angels i norge! hahah. jag vet. jag och mamma har tråkig humor. ni fattar troligen inte men skit samma. jag tycker det är COOOOOOOOOOOOLT XD


puss

frukost.

ska tvinga ut mamma i solen och sola medans vi äter fukort. hade lite färg förut men den börjar försvinna. jobbigt nog!

puss

städning!

har precis städat  mitt rum, klart. och jag har märkt att om man städar ofta. så blir det  inte så mycket att plocka undan senare XD hahasmart vah? och jag har ju inte så stort rum så det blir lättare stökigt. men jag borde nog damma av datan och teven. min data som ska vara vit är typ grå och min tv som ska vara svart är typ gråsvart. fett fult! haha.
har legat ute en liten stund i mrose och solat men det sket sig eftersom att dagbarnen kom och störde hela tiden så jag gick in. + att jag var hungrig.
just nu har jag barbie som hänger över mitt fönster för att jag inte ska få så mycket solljus in på mig på morgonen. men jag skulle nog ha tagir någonting mörkare. det är lixom rosa och vitt. inte snyggt! haha.

såhär ser det ut ;




hittade en bild sen igår när vi åkte båt. kännde vågorna ända tills jag sommnade! haha. jag blev sjösjuk typ.


fint. men det var större vågor och dimma längst bort!

puss

sticka

nu är det så att jag fick en stocka i handen idag. det gör skit ont och den vill ju för i helvete inte komma ut! sjuukt jobbigt och jag blir sur på mitt finger.
men ser annars på 100 höjdare. hahah dom driver med folk på plattan. hahaha sjuukt XD det är erns någonting xD haha 
 
puss

börja om från början, börja om på nytt?

vill du det? vi har lixom inte snackat på ett år typ. du snackar typ inte med dina kompisar som jag vet. skulle det fungera? skulle du lägga ner tid på mig för att vara med mig? inte bara din pojkvän? jag saknar dig. du kanske vet det? men du har förändrats så mycket. jag kolar på dig. men bara i smyg. du kanske ser. men jag tror inte det. jag vill snacka med dig men du verkar bara vara arg. och det är inte kul då.
men bara så du vet. om du vill börja om så är jag här.
<3

HEMMA!

landat efter att ha varit borta i ett dygn men det känns som en vecka. kom till deras land igår och hann snacka lite med anna och marcus. men dom drog efter 5 minuter med deras döttrar lovisa och emilia. och dom ska snart ha ett till barn. fast det blir en kille. roligt för dom tycker jag!
idag åkte vi ut med båten och det var KALLT men mysigt. just då hatade jag att åka båt men när det är strålande sol och varmt och vindstilla är det gött. haha jag har stora krav. kom iaf till någon hamn som vi käkade någon pannbiff. sen blev det italiensk glass(?) vad är skillnaden? jag mäsrkte ingen iaf.
sen kom vi tillbaka till land och åkte typ direkt till min moster som fyller år. 35 elr 36 år tror jag. hahah jag håller inte reda på ränkingen. åt två tårtbitar och gick sen runt med kaninen. superduper söt och snäll!
och nu är vi hemme. från och med onsdag kväll till fredag vid lunch är det fett struligt ! anns kmr hir och sover hos mig på onsdag kväll. torsdag morgon ska jag städa sen går jag och anns till sossos stall för att kolla lite på var hästarna ska stå. sen drar vi till henne i södertälje, sen ska jag hem vid ungefär 9, och fredag ska jag jobba hos sosso. STRUIGT? AS HELL! haha men sen är det bara att lata sig. jag kommer iaf bo ute i solen hela veckan. haha.

puss


packa nu

så ska packa nu och efter det ska vi dra till andys land. blir inget skriva på hela kvälen nu och kommer hem i morogn kväll någon gång. men jag nås alltid på mobben ,;) haha
puss

pirr i magen!

nu är det så att jag tror att jag har gått och blivit kär i en hemlig person. haha ingen vet förutom 1. och det är sjuukt jobbigt. jag vet ju lixom inte hur jag ska säga det till han! ge mig rååd! och fråga inte vem det är för det säger jag inte. haha. snälla hjäälp!
 han är söt och snäll och allting. jag vill bara ha honom!
 <3


tidsfördriv ;


KÄNSLOLIV
[ x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[/] Du är kär nu  
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över tre månader
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.  
[ ]   Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
[ ]  Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[X] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[X] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[/] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ]  Jag spelar dataspel och/eller tv-spel
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[/] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.  
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ]  Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ]Jag har varit i Asien.
[ ] Jag har varit i mer än 10 länder


ERFARENHETER
[x]  Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[xxxxxx] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har varit i ett casino
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[/] Jag har krockat i en bil
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.   
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.   


UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170 cm.
[/] Jag tycker att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser  
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[/] Jag har en piercing.
[/] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar-på sommaren


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


frukost ute idag!

idag blev det frukost ute med mamma. det var mycket mysigt och hon berättade lite om hur pappa var näs jag var liten.  jag nämner ju inte han någonting för att jag har sagt upp kontakten med honom av privata skäl. helt plötligt hade en och en halv timme flyig iväg medans jag bara suttit ute med mamma.

dagensplaner är iaf att åka till andys och hans familjs land som igger i tyo oxelösund. tror jag . hehe. så vi sover där tills i mrogon och kommer hem i morgon kväll.
och jag ska fråga mormor om jag kan få låna hennes digitalkamera så att det blir lite fler braiga bilder här till bloggen. och jag måste endå ha den tills jag åker en vecka på ridläger. för jag måste ju för faan ha lite minnen. fett naajs. läng längtar tills jag åker dit.

men nu måste jag verkligen städa mitt rum eftersom det ligger disk typ överallt coh snorpapper. äckligt ja, så jag måste fixa iordning.
 baaaaaaaaaaaaajs! mamma kom och sa att jag måste gå ut och gå nu.
puss hej

bra bio!

kom hem för ungefär 20 minuter efter ha haft en sjuuukt rolig och trevlig kväll tillsammans med matilda.
hon kom hit vid typ kvart över 7 óch hon fick vänta medans jag bestämde vad jag skulle ha på mig. men tillslut blev det mjukiskläder. lika bra det eftersom vi skulle på bio. vi kom dit och vi hade beställt biljetter men eftersom vi kom dig 20 i och vi skulle senast hämta ut dom då. och det var typ 10000000 meter lång kö. så vi fick inte dom braiga platser vi hade tänkt oss.  menmen vi fick bra platser iaf! filmen var sjuukt bra och jag var typ den enda som skrek högt när det var läskigt och ibland hoppade jag till och bara skrattade! haha. mrs. ganners is the sheat! ni måste se de. fett bra den var!
när vi hade kommit hem till tumba och väntade på bussen var vi övertröttade och skrattade åt allting! och vi började gå konstiga gångstilar. asså inte typ så man går när man är hjulbent elr någonting sånt! utan riktiga efterblivna gångstilar och jag skrattade så jag fick ont i magen. haha sjukt rolig kväll. och vi tjattrade på om mrs. ganners. det roligaste i hela filmen var endå när mrs. ganners fick häftstift i pannan och i ögat. hahah sjuukt kul!

men nu är jag hemma och tänker gå och lägga mig i sängen tror jag! lyckad kväll säger jag bara. haha
godnatt!


drag me to hell

nu är det fixat! jag och matilda ska gå på bio ikväll och se drag me to hell. jag är så förväntansfull och tror att filmen är bra! haha ja älskar skräcka och vampyr och sånt shit!  här kommer lite vad den handlar om;



Christine Brown är en ambitiös bankman. Allt i hennes liv går i rätt riktning just nu. Hon har en kille som älskar henne och hon om allt går som det ska kommer hon att utnämnas till biträdande avdelningschef. Bara hon vågar visa att hon är tillräckligt tuff, så är jobbet hennes.

Då den mystiska gamla damen, fru Ganush, uppsöker banken för att be om anstånd med ett förfallet lån, blir det Christines uppgift att fatta det svåra beslutet om anstånd ellerej. Christine vet vad hennes chef förväntar sig av henne, men nekar hon fru Ganush anstånd kommer damen att vräkas från sitt hem. Christine väljer sin karriär före sitt samvete. I sin förtvivlan och vrede förbannar den gamla damen henne att brinna i helvetet i allevighet.

Mycket snart tvingas Christine inse att fru Ganush förbannelse inte bara var tomt prat av en stollig tant, utan onda krafter verkar för att driva henne till bristningsgränsen och en evig förbannelse.


puss


biosugen as hell!

shoo breh.
jag är sjukt sugen på att gå på bio. det blir fan bio för mig varje helg känns det somm förra helgen var jag och annelie på baksmällan. nu skulle jag vilja se drag me to hell. den verkar bra. och jag pallar inte sitta hemma. måste komma ut och skratta. så jag frågade matilda men hon är ju seg på att svara. så jag vet inte om det blir ngt hoppas det.
det var lite roligare idag än dom andra dagarna som har varit.
jusste! jag mormor eric och mamma ska kanske åka ner till danmark och hälsa på min mormorbror. fett kul ju ! i sånna fall ska dom hämt mig efter ridlägret så bilar vi ner till danmark. fett naaajs!


men ska upp till stallet och hjälpa mamma. puss hej


ingen rubrik

godmorgon gott folk! sovit gott? det har iallafall jag gjort! drömmt as mycket knäppa saker. tex att jag hittade min kamera sladd men det har jag ju inte gjort. sovit med teven på hela natten också det har jag gjort. haha jag sommnade bara. det suger! men jag vaknade 2 timmar senare än vanligt. alltså vid 10 istället för 8!
jag ska snart åka till jack och mysa. kommer hem vid typ halv 2 puss

bloggar fan hela tiden nu!

 GOTT!!
 
byxorna som gick söner idag. haha fett fult!




OCH JAG HADE EN FÄSTING PÅ MIG. SÅ NÄR NI HAR VARIT UTE KOLLA EFTER FÄSTINGAR! DUSCHA GÄRNA. BLÄ! HATAR FÄSTINGAR!

smultron

kom precis in från att ha varit och plockat smultron med mamma och mormor. eric den tönten stack. jag hittade sjuukt många men och såklart äter jag upp alla. mycket gott! men det hade ju såklart varit några där innan oss och ätit upp alla. men tur så vet dom inte vart alla andra goda finns. dom som är mogna och himmelska att äta. jag slukade dom med en stor mun, hann knappt njuta. fan också! hahah . här kommer en dålig bild på alla smultron.
jag måste hitta min kamerasladd till min digitalkamera. den kan ju inte bara ha försvunnit helt utan anledning? jag har lixom hittat alla andra delarna till kameran. tex själva kameran laddare batteriet och minneskortet. fast minneskortet suger ju get balle. kan bara ha typ 40 bilder.

skit samma här kommer den dåliga bilden på smultrona. puss


update!

ska ut med mormor mamma och broder och hälsa på ella och fölis och sen gå till o hagen och plocka smultron. gott gott!

teve kväll

sitter och kollar på föräldrafällan just nu som går på 4+. mormor håller på och lagar mat ute i köket. jag är inte ditekt sugen på att umgås med någon just nu förutom min teve. tråkmåns jag vet. annars skulle jag behöva träffa mina kompisar. det var ju lixom en vecka sen sist jag träffade mina klasskompisar.

nu måste jag mysa ner mig i sängen för nu är det film som börjar . hehe
pusspuss

anti-linnea

fyfaan vad jag har tråkigt! jag hatar dom här jävla högtiderna! så jävla tråkigt att man måste vara med familjen. alla gör det förutom våran typ. eller mormor kommer hit. men är det kul? nej , jag spyr snart. har haft tråkigt i flera dagar.
jag behöver komma ut och se folk, än dom som är på viad.
piss dag.

jag hatar midsommar!

det är midsommar och det haglar utanför fönstret! inte den bästa midsommar. och jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att midsommar är tråkigt. jag vill att det ska vara som alla andra dagar. ingen jävla släcktträff. det är bara tråkigt.
jag sitter och väntar på att klockan ska bli 19-05 så jag kan lägga mig och glo på tv. föräldrafällan kommer då. medans tror jag att jag ska se på filmen vi hyrde igår. den var sjukt bra. eller så när släckten kommer kanske jag ska gå och lägga mig i sängen och mysa för mig själv med mina chips. kanske ska nalla till mig lite toblerone också? jag har ingen lust i alla fall. jag tänker ligga här och lukta illa med fettit hår med linne och trosor.


dom två låtarna jag pressar just nu är

shebang - romeo

westlife - i have a dream


båda sjukt bra enligt mig och går utmäsrkt att sjunga till utan att det låter falskt.  hahah


puss


moln och sprukna byxor

godmorgon. eller goddag. jag har erdan varit uppe sen 20 i 8.
morgonpigg ! - that´s me!
jag var iallafall och jobbade hos sooso själv idag och fick lön 250 kr. ganska bra och det var fan inte ens jobbigt! haha . men när jag skulle lägga ut maten så sprack ju såklart mina byxor. typiskt mig! tur som det var det bara jag och sosso där. hon skrattade as mycket åt mig. men jag löste problemet med att knyta en tröja rumt midjan så det döljer. haha det känndes lite luftigare än vanligt.

jag fick ett till jobb också. inte så glamoröst inte men det duger. jag behöver lixom pengar. så då får man ta det man får. om jag bara säger nej hela tiden får jag ju inga pengar. eller hur?
mormor och moster kommer vel om några timmar så jag kanske ska städa rummet? äsch dom får vara som det är. haha.

låt just nu; westlife - i have a dream

puss


hellre
ledsen
av
sanningen
än
att
leva
glad
bakom
stängda
dörrar.

kvällen

nu har jag sett klart filmen. den var sjukt bra! asså jag önskar faktist att jag och var en vampyr. men självklart finns inte dom. men fett ballt att bara kunna dricka blod. ni kan tycka att jag är konstig nu men jag tycker fan blod smakar gott. lite sjukt men så är det, jag tycker iaf att ni ska se filmen.
jag funderar på om jag ska gå och ta någonting att dricka. jag börjar bli lite törstig.
snart vid halv 12 börjar 2 och en halv män. det får man ju inte bara missa! efter det är det csi miami på kanal 5.

haha jag är konstig. har nattliga sheman för vad jag ska se på. och jag tycker blod är gott. där har ni sjuka linnea!
ORGINALET ! finns ingen annan som jag !
 
puss

movietime!

ska se på LÅT DEN RÄTTA KOMMA IN nu.

mums mums

sitter och äter mina mums mums som mamma köpte till mig. gottgott! men nu har jag bara 2 kvar. dom andra två har jag ätit upp. hahah . sen återstår bara en stor chipspåse med tillhörande dip. super duper gott. och jag har en riktigt tjockis kväll idag.

jag var i allafall hos jack och han verkade vara glad att se mig. han stod och mös medans jag borstade bort allt smuts. han var typ grå inbnan nu är han vit som han ska vara. jag funderar på om jag ska dra dit på lördag. får se om jag har blivit sjukare eller om jag är som jag är nu.
sen drog jag till vårsta och väntade på mamma som satt i kö. hon ringde och sa att jag skulle gå in och handla och det gick ju som det gick. hittar fan inte på ica där! så när hon kom hade jag hittat potatis dricka chips och bröd. och det skulle vara dubbelt så mycket mer. hahah jag suger på att hitta! men jag frågade om vi kunde hyra en film. så det gjorde vi. "LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN" den verkar bra, och eftersom jag typ älskar vampyrfilmer så tykte mamma att den passade bra på mig. haha. så jag ska sätta på den senare. eller om ingen håller käften går jag in till alexander och kollar där.

 

MIIIIIIN ÄLSKLING JACK

 

ÄLSKADE MUMS MUMS GOTT!

puss

databord

kolla vad jag hittade undangömt i mitt rum! jag sitter på golvet just nu och det passar as bra, sen kan man fälla ihop det om man inte vill ha det framme längre. igentligen ska man ha det när man käkar i sängen men man kan ju ha det som databord också, men jag undrar hur länge jag har det rent. om jag hittar något roligt papper tänkte jag lägga det som underlägg för att göra det lite finare.


dör kom en bild på min lilla data. man kallar den för bloggdata. och det passar ju nu när jag börjar blogga igen ? haha. jag har tråkigt som ni kanske förstår?

puss

piercing är borta!

jag tog bort min piercing igår och har inte satt i den . det känns lite ovant men jag är glad över att jag gjorde det. jag ångrar att jag gjorde hål för det blir så fult efter. det ser ut som en as stor finne. men värsta hålet in.och det är inte fint.
det syns inte så bra på bilden men om jag typ sträcker ut äppen blir det fult.


jag ska snart dra till stallet och ta in lillskiten och ella. den drar jag til jack. saknar honom. min plutteplutt. gammal är han. 26 år snart. kramar ska han få många . och morötter.
regnet kom tillbaka idag och jag hatar det, men näsan har blivit lite bättre men det kommer vel komma tillbaka. jobbigt värre! hostan irriterar och jag har bara tråkigt.

det var tänkt att jag skulle ´dra till anns men jag orkar inte och jag kan ju smitta henne, och med tanke på att hon typ alltid är sjuk vill jag inte att hon ska bli det nu igen när hon äntligen typ är frisk.

men ska klä på mig nu och dra mig till stallet och ta in lillskiten. jag updaterar senare när jag kommer hem från jack.

puss

10 minuter kvar

nu har jag bara 10 minuter kvar på data batteriet sen måste jag hitta en ställning så att min data kan laddas så kan jag sitta i 2 timmar till. haha det suger get balle!

sitter och lyssna på lite musik alexander tipsade mig om. riktikt bra. men favoriten är endå wait a ehile - deep purple.
den är såå skön. gruppen överhuvetaget är bra. men i just wait a while är det en tjej som sjunger. men igentligen hör hon inte ens till bandet. hon typ bara hoppar in. och den finns bara live. men den är så jävla bra gjord och har sjukt bra ljud. så det är vaärt att lyssna på.
men det är en låt som jag kunde helt utantill men jag kommer fan inte ihåg vad den heter. jag får ryck. jag vill ha den.!

men ska lägga ihop nu. puss

kiss

här kommer dom bästa låtarna dom gjort och några bilder.
lyssna gärna på låtarna så kommer ni fatta hur bra dom är. inte världens nyaste rock eller någonting sånt. men jag älskar dom som faaaaaaaaaaaaaaaan! hahah

forever-
heavens on fire-
i was made för loving you-
love gun-
detroit rock city-
rock and roll all night-








puss.  lyssna på dom väl nu! haha

en kväll hos grannen

igår kväll så var jag hos min granne alexander. vi satta och diskuterade musik och lyssnade.
jag fastnade för några låtar som jag h ört förut men inte lyssnat på.
http://www.youtube.com/watch?v=U9HyjWfkvGM&translated=1    deep purple - wait a while
http://www.youtube.com/watch?v=QoLx8RsHN0A&translated=1   kiss - love gun
efeter som jag inte förstår mig på blogg.se så bra så blir det en sån länk iställer för vad låtarna heter.
nu har jag iaf skrivit bredvid. jag kom hem klockan typ 10 över 12. så la jag mig i sängen med en toarulle för att jag ska kunna snyta mig, men mina näsa gör så jävla ont att jag inte vill. men jag snorar som faaan. hatar att vara sjuk.
igår gick det ju inte att ladda up några inlägg så efter att ha försökt tre ggr så ga jag upp och blev sur.


hatar/älskar på samma gång?

jag bor på landet och jag hatar det just nu! jag glider bara mer och mer ifrån mina vänner. och nu känns det som omdom inte vill vara med mig längre, ni orkar aldrig komma hit ut och det finns fan ingenting att göra längre här. jag vill flytta! ifrån landet. det tar sång tid att komma till allting och bussarna går ju fan aldrig. och man har ingen som sjutsar.
finns det någon som vet en lgh i solbo/segersjö, en 3;a. det är det enda mmama går med på att flytta till. annars tycker jag lövhölmen och skäcklinge är bra.
aja skit samma. jag blir bara sur när jag tänker på det.

puss

give me money

jag vill ha pengar pengar penag ! det finns så mycket jag vill ha! och jag hatar att när jag inte har några pengar hittar jag alltid någonting jag vill ha eller vi göra någonting. men mamma måste lägga undan typ alla pengar så jag kan få åka på mitt ridläger i slutet av juli. det ligger i småland och heter vedbände. jag längtar dit, såå sjuuuukt mycket.


men jag ska snart ner till tvättis och ta upp tvätten eftersom jag varit och tvättat idag så  känner jag mig duktig. haha :P sen ska jag upp till stallet och släppa ut förlis och ella. och klippa gräs med en sax (?!)

puss puss


knäppa busstider

jag tänkte åka till min älsklings ponny jack idag. men eftersom att bussarna går så cp så skulle jag ha fått suttit och vänta as länge på att bussen till jack skulle gå. typ 1 timme. så jag skirter i det.
linnea verkade lite sur cokså för att jag inte varit och hälsat på så mycket som vi typ bestämde förut. men vad ska jag göra när bussarna inte går. jag har ingen moppe elr någon som kan sjutsa mig å det blir så att5 jag inte kunde åka dit varken nu eller då. och nu har ju bussarna ändrats ännu mer så att dom går en kvart senare. och blablabla. fett jobbigt!


var iallafall nere med min granne och tänkte bada men det var för kalat så vi satt istället där nere och snackade om konstiga saker, hahah han är lite knäpp faktist .


aja ska  kolla på vänner nu. och kanske bli lite sur.

pusspuss


glapp i datorn!

åååh jag hatar min data just nu!
sladden så jag kan ladda min data är det glapp i så jag kan sitta hur länge som helst utan att datan få någon koppling. och sen när batteriet är slut och jag inte har någon koppling. vafan ska man göra då?
jag ska iaf tvinga mamma så vi kan åka till kungens kurva och byta sladden. eftersom det går på föäkringen så kommer det inte kosta någonting.
haha
jag sitter och kollar på twilight och springer ner till tvätten. men jag tänkte att jag skulle skriva ut min ilska. haha det är för kallt för mig för att ligga ute i solen. det blåser. det kan vara helt vindstilla tycker jag.
men nu ska jag fortsätta kolla twilight.
puss

godmorgon!

jag känner mig ganska utvilad men det känns som om min röst är helt borta nu. jag tänker faktist inte gå ´runt och snacka med mig själv. hahah jag undrar hur det skulle låta. jag får vel snacka med ella senare. bild på bölet som vi fick för mer än en vecka sedan kommer snart. vi har inte bestmt några namn. men eftersom att man måste skicka in till tävlingsförbundet elr någonting sånt där så kan vi inte bestämma helt och hållet. så man  måste ha 3 olika namn. sen så bestämmer dom.





vädret idag är soligt så jag ska nog gå ut och bränna mig lite eftersom det är enda solen på typ 2 veckor nu? jag blir lite trött på regnet. det är så tråkigt så kan man bara sitta inne när jag helst vill vara ute. jobbigt värre!
idag kommer det vara 17 grader. och stor sol! då kan man ju passa på. haha.
nu ska jag dra uppp till ella.
pusspuss

mean girl!

sitter och kollar på mean girls och kom underfun med att tjejer är verkligen elaka! dom går runt och är så snälla mot en person som dom sedan snackar skit om. det är bara falskt. jag snackar inte skit så mycket längre. men jag gör det. alla gör det. så jag tänker inte sitta och säga att jag är helt oskyldig. men jag är iaf inte som vissa. som är så falska så att man nästan spyr.
vissa är falska andra är elaka öppet. hellre öppet än bakom ryggen tycker jag.
men ska se klart på filmen. skriver mera senare om mitt otroligt roliga liv haha inte xD men ibland kan det faktist vara riktigt spännande enligt mig själv xD

puss

linneor is in the air :P

nu har linnea kommit och vi ska äta paj snart. hallonpaj och jag har gjort den, helt ensam!
jag vet inte vad vi ska hitta på eftersom linnea inte har ngt busskort, men jag är sugen på att dra in till tumba elr ngnstans och träffa någon/några? ngn som är sugen på att ses?
jag kom på nu att vi kunde åka till elin och jimmy när dom kommer hem. men linnea måste bestämma sig om hon orkar. hahah :P
ska nog äta paj nu. puuuss puss

tillbaka

nu är jag tilbaka in i värmen. jag hatar den här kalla sommaren som man nästan måste gå ut i vinterjacka.
hostan verkar inte vilja ge sig så det är vel bara åka till sjukhuset och ta prover. jag tror att jag har fått halsfluss igen och det tycker jag absolut inte är roligt! jag måste uperera bort halsmandlarna då. jag har inte blivit upererad förut men jag kan bara tänka mig!
jag undrar om det finns någonting att göra? jag har så tråkigt! och det finns ju ingenting att göra här ute på landet. jag orkar inte göra någoting heller.

ska hitta någonting att se på tv. annars dör jag. haha
puss

fresh start !

tänkte börja blogga igen. det känns som om det saknas någonting i mitt liv och då kom jag på att jag saknar att kunna skriva ut allt som har hänt.
jag har ont i halsen och det kliar  och jag hostar som fan!
det är sommarlov men jag njuter inte direkt. solen.  vart är du ? kom tillbaka!
vi fick för för en vecka och en dag sedan. sjukt söt är den! man vill bara krama den men nu är det ju så att han är typ rädd för att man ska röra honom.


ska snart gå ut till sosso igen för att fösa tillbaka alla hästar till vanliga hagen. jag ska lixom jobba där på fredag iställer för henne så hon får lite ledigt.


pusspuss


RSS 2.0