mumsfilibabba!!!

hejsan ! 
sitter här nu och mumsar på min kladdkaka, men den blev inte så kladdig -.- 
idag har jag lyckats fixa allt till min bal klänning, ni kanske tycker att det är lite tidigt att fixa den nu. men det är så att min mormor ska sy den åt mig. så det behövs lite tid. jag kommer inte säga någonting om den. bara att jag inte kommer vara en i mängden.    den kommer bli snygg också!! 
jag tänkte köpa en mus också idag för 40 kronor. men i sånna fall kanske man ska köpa 2 så den får en kompis? men aja jag köpte ingen för jag inte fick. 
mormor vill göra om sig och vill skicka in sig själv till gokväll på ettan på gör om mig. lite kul om hon kom med..

haha har hunnit trycka i mig 2 bitar nu och mår lite illa . hahah xD
ska nog gå och lägga mig i soffan och kolla rapport med mormor eller så lägger jag mig i badet. 
men det här blir det sista inlägget innan jag åker till kicki och håkan. eftersom jag inte vågar ta över deras data så blir nästa inlägg på lördag kväll. jag kommer längta! jag har inte med mig min data så kan inte smygblogga heller. 
jusste! jag köpte 2 filmer och en svamp till jack. den är blå och ser ut som en hästa. hahah, lite rolig. filmerna var grease och varghunden 2. 
men jag lånade bring it on och crossroad av moster sara. jag såg på crossroad innan maten. bring it on blir nog senare. 
puss hej. ha en trevlig vecka!

hos mormor

så har varit hos mormor några timmar nu och jag har hunnit somna en gång. jag brukar bli trött vid 5-6 så då passar det bra med lite sömn. men börjar bli trött igen. men jag orkar inte sova nu. ska kolla om hon har någon bra bok jag kan läsa. hon jobbade facktist på raben&sjögren förut innan hon gick och blev gammal. så jag får vel hoppas att hon har några böcker.
i morgon ska vi åka in till nyköping city och kolla i lite olika second hand butiker efter klänningar. så man kan göraom dom. och om jag ser en som jag vill ha och då vet jag vilken färg det är så blir det den, sedan kan man ju göra om den så som jag vill ha den. men mormor ska i alla fall få jobba nu! mohahahah! 

här kommer tre bilder från när jag, min bror, moster och mormor var i grekland i våras. 

 
jag och min bror på en båtutflyckt.


moster och mormor lite lulliga <3 ;)


jag och min bror i staden. <3

puss <3

problem asså!

jag har problem nu! jag ska vara borta tills på lördag typ men jag vette fan vad jag ska packa ner. det är helt sjukt jobbigt och motrmor kommer snart och jag är inte ens på klädd. ska nog bara pcka ner mys kläder och mina täckbyxor så jag kan ha dom i stalet och sen kanske någon finare tröja och tajts. jo jag tror att det blir så.
jag hoppas att ingen går på min spegel så att den går sönder eftersom att de3n ligger på golvet. (vi har inte hunnit sätta upp den)

ska nog börja torka håret nu och fortsätta packa, puss hej

.

godmorgon sverige!
vaknade 20 över 7 idag! sjukt jobbigt när jag kan sova i 20 minuter till men kan inte sommna om.
jag har redan varit nere i tvättstugan och hämtat upp tvätten och hängt den. men jag har också fått en spricka i min tumnagel. - från nagelbandet och uppåt. det gör fett ont!

jag hade hoppats att jag kunde packa mer men nej, jag hittade ju inga fucking kläder. hahah. alla ligger i vardagsrummet där mamma sover. så jag får packa senare när mormor och moster kommit.

ska dra upp till stallet nu såhär klockan 07:57 puss hej

slutt

såå.. har äntligen kommit hem nu! kom lite försent till träningen men jag hoppade in och hade det skit kul! men det gjorde facktist lite ont när jag fick en boll på brösten. undrar om jag ska köra med bh och sport bh? grejjerna kanske guppar lite mindre då? jag kan ju i alla fall försöka. måste lära mig alla regler inom fotbollen också. jag vet bara att man inte får ta bollen med händerna typ , haha.

jag tror att jag inte kan blogga någonting under veckan. kanske på mormors data och om kicki och håkan har trådlöst internet. men vi får se, annars blir det här det sista inlägget på länge, i allafall tills på lördag. ska nog packa lite nu och försöka sova sedan.

godnatt. lägger in en bild på cissi också! :)


Utkast: äntligen har ...

äntligen har jag kommit fram så att jag kan skriva ett inlägg. har säkert suttit här i en halvtimme nu utan att det har hänt någonting.
men i alla fall så har jag jobbat i stallet idag i snöstormen, sjukt jobbigt och jag är helt slut nu! synd att jag inte hade haft mer krafter för då hade jag kunnat vara bättre på fotbollen ikväll. men men jag får göra så gott jag bara kan.
i morgon måste ag gå upp tidigt om jag ska hinna rida jack innan mormor kommer. hon vel vid 12 antar jag? gud vad skönt det ska bli att åka till henne! bara ta det lugnt. ligga i soffan och vandra mellan köket och teven. hur könt som helst. men det är 2 saker vi ska göra när jag är där.
1. ta mått till min klänning
2. cutta håret. några förslag på frilla?

ska nog fixa lite grejer hos min moster också tror jag. om jag orkar

men min balklänning som mormor sa göra har jag lite funderingar över som jag har diskuterat med mig själv flera miljontals gånger. hur ska den se ut?  ska den vara lång eller kort och vilken färg. färgen är det största problemet för mig. någon som kan ge några förslag? SNÄLLA! hahah

ska nog göra någonting annat. kanske packa till hela veckan.
puss hej <3

kungen kurva idag med mamma

japp, idag efter jag, mamma och agnes tagit in hästarna åkte jag och mamma och lämnade lite kläder till eric,min broder. som bor hos pappa nu i 2 veckor. ganska sönt!
sedan brökade jag och mamma lite i bilen som vanligt. men men skit i det. vi åkte till stadium och köpte benskydd och fotbolls-strumpor. hoppas att dom blir bra? blå vita.
sedan drog vi till ikea för att byta min spegel som mamma köpte förut som vad gjord av plast. knäppgök säger jag baa. haha!
men vi gick in på ikea för att köpa en spegen men kom ut med betydligt mer än en spegel.
detta köpte vi:
databord
data stol
data matta.
trattar
2 stycken lampor
1 spegel
vattenflaska
1 kökskniv
en vit pläd
låda.
1par rosa tofflor


haha. inte lite eller hur? kom på att jag öpte ett par skor på ecco också. fina och guud så sköna! vita med orange detaljer.
jag ska nog jobba lite extra och flörta lite mer mormor och moster så jag kanse kan få lite pengar? jag ska lixom dit på måndag. till nyköping altså. ålberga, om någon vet vart det ligger? nej trodde vel inte det. hahha, ärligt det ligger fan i ödemarken. jag ska i allafall fråga mormor om hon kan betala en klippning till mig. det brukar hon göra. men då blir det nog inte någon grekisk resturang? hum*drar mig i getskägget*

ska nog fixa lart mitt rum nu och sedan sova. puss hej <3

pengar handlar det om!

jag vill ha godis! jag har inte ätit gott godis på typ 20 minuter (?)
jag undrar bara. vad ska man göra när jag bor på landet har långt till allting och har insläppet. alla andra kan göra typ vad dom vill men jag måste stanna hemma ikväll för att jag ska jobba i stallet. sjukt jobbigt. önskar min mamma ar lite snällare och unde ge mig typ halva barnbidraget. vad är det för fel igentligen ? okej mamma är typ fattaig eller vad man nu ska säa, men jag kunde få dom förut innan jag började röka och nu har jag ju lutat.= slutat köpa cigg och slösar iga pengar på det!, sa snacka med henne idag. och då kanske jag slipper jobba i stallet så mycket. men jag ska ju åka på ridläger och det kostar typ 6000 tror jag. men mamma har ju inte bokat och jag gör tillräckligt. eric får pengar utan att behöva gör någonting typ . så jobbigt och orättvist!.

ha en bra dag. kanske skriver senare om jag är på humör.

segt med konstiga kompisar

sitter hemma nu och är helt slutkörd i benen och armarna. äter godis och latar mig. kommer det någonting bra på teve idag eller? nej. inte det inte. så jag får sitta hemma med mamma istället.
det känns verkligen som oim jag behöver komma ut på kvällarna och ha kul. på ricktigt. inte sitta på någon bänk i tumba och ha tråkigt. på typ fest eller bara ha allvarligt kul med någon kompis. det bara kryper i benen på mig.

i morogn skulle jag behöva åka med min kära moder och köpa benskydd och fotbolls-strumpor. vi måste hinna det för jag kan inte spela fotboll utan bensydd. det går bara inte!  inte som jag springer haha. ska flörta med mamma och kanske jag kan få en ny klänning elr någonting sådant?
har ni något tips på vart det brukar vara bra?  men igentligen kanske vi inte hinner. jag vette fan lägre.ska nog bara fortsätta äta godis.

men jag blir lite sur på vissa personer som man ska kalla "kompisar". dom drar någon stans utan att fråga om man vill med. sen klagar dom att vi inte umgås eller aldrig gör någonting. men ni är ju bara upptagna och vill typ inte att jag ska vara med? lite sugit, och det blir tråkigt och sedan har man ingen lust för ni bara drar. tänk lite säger jag bara!

puss

stressigt

är hemma nu men sa snart upp till stallet. jag ska rida lektion för gina, men innan tänkte jag fixa lite med hästen och slänga ut ella i hagen en stund utan täcke eftersom att det är så fint väder.
det hände lite saker i skolan som jag tänker skriva mer om senare.
jag vet inte vad jag ska göra ikväll så det blir nog att bara vara hemma om ingen ringer och undrar om jag vill göra ngt med dom. med det tror jag inte?

nehepp nu börjar klockan bli myst. puss hejdå :)

soft men ont.

hejsan alla.
ligger i soffan och ser på teve. men det är repris så jag är inte så inne i teven. två och en halv män.
kollade på grey's anatomy och det var mycket bra. jag lagade mat också. den blev god och bra. haha jag är bäst. mums var det också. men jag har så otroligt ont i magen i vassa stunder. så ont att jag bara vill spy. inte mysigt! kanske ska gå på toa? haha.
i mrogon är det bara en dag kvar sen är det sportlov. sjukt skönt! ska åka till morgon på måndag. sen på onsdag typ åker jag till mammas kompisar som har en hästgård. jag bara älskar det där! skit stort och fint med många hästar. jag ska nog ringa dom och påminna att jag kommer till dom så dom vet.

HAHAHAHA! mamma håller på med musfällor och hon skriker som fan! jag undrar om hon klämmer sig själv. men skir´t samma.

ska nog göra någonting annat. kanske se på teve? nej ska ringa först och sen se på teve!

vänner

hejsan. kom hem precis och ligger och kolar på vänner. jag höll på att sommna på skolbussen och missade nästan att hoppa av. men jag hann ! och sen hade jag en sån lycka att det kommer en bil så jag kunde lifta med dom. så jag behövde bara gå 100 meter ungefär tror jag. ligger och väntar på att top model ska börja klockan 4 men det är 40 minuter kvar. så jag hinner göra oboy. ska nog göra en varm och en kall. haha. men ärligt. men får ta mycket oboy om man inte har drucit det på flera dagar och är väldigt sugen.
idag hade vi fördjupningsdag och jag orkade inte göra någonting. var så trött att jag bara låg ner och halvsov. jag har också märkt att när man sitter och sover så skakar jag. sjukt läskigt.

nej måste få lite energi nu. updarerar senare tror jag.

lösa hästar och katter!

haha jaa, precis som rubriken lyder så var det lösa hästar i stallet och här hemma så har vi grannens katt här inne inatt.

lösa hästar :
ja, det första så smet ella när jag skulle släppa in henne i hagen men sprang inte så långt. haha bara typ 3 meter till gräset. haha
och morris tyckte att det var dagt för kvällsmat så han öppnade sin boxdörr och gick ut, så han hittar man med huvet i en höpåse. haha det såg ganska kul ut och jag skrattade.

lösa katter:
vi har grannens katt här inne i våran lägenhet under natten. efeter som att vi har en mus som är framme på nätterna och det är äckligt! så nu inatt ska katten fan döda musen. haha. men skrämma iväg den iallafall. förra ret hade vi en typ 30 cm lång råtta i våran soptunna, och jag såg den, sjukt äckligt!

sitter och kollar på kunskapskanalen och det handlar om älgar. fett fula ungar dom har. haha.
men ska sova nu. puss godnatt <3

hemma igen

kom hem för ugefär en halvtimme sedan.
simmade nonstop i 20 minuter. ganska jobbigt. men efter att ha brännt fett så måste jag ju självkart belöna mig med en daimglass, chokladkaka och en ´cola flaska. tjockis. trängingen gjorde ingen verkan. haha. nej men jag f+r nog lit muskler ia alla fall. hoppas på det!

sitter och kollar på grey's anatomy. dom första avsnitten. sjukt bra fackteist! senare ikväll blir det dom nyaste eftersom att grey's har premiär ikväll klockan 9 på femman, kommer ligga i sängen då. men först måste jag rida och ta hand om älslingsjack. så söt han är!
ska kolla klart på serien nu. puss hej

fysik.

sitter hr i skolan och väntar på att jag ska sluta. har igentligen ingenting att göra eftersom att jag inte har min data som jag ska ha så ja bloggar lite istället. rasmus mikaela och tobias är helt konstiga. lägger upp en varsinn bild på dom men kevin råkade komma med på bilden som ja tog på rasmus. så ni får han på köpet. och lite min tutte, hahah inte bra!
  

ska dra och simma efterskolan med mikaela, och måste köpa en glass efter också ;)
updaterar hemma igen, puss

simma idag

godmorgon på er alla! jag känner mig ovanligt pigg och utvilad och känner mig glad. hoppas det inte förstörs av dom i skolan.. vi hade sovmorgon idag och det är därför jag kan slänga in ett inlägg nu. kanske blir senare om jag har tillgång till data.

idag ska jag och mikaela åka och simma i storvreten efter skolan. ganska ul att göra någonting än bara åka hem efter skolan. det är inte kul att vara i tumba. har packat allting förutom shampoo som jag hoppas att mikaela tar med, haha.

oooops! nu måste jag slänga ihop datan och dra till bussen. puss hej <3 kanske lägger in bilder sen.

brännhett med musik, min natt

godkväll.
ligger här i sängen och kan inte sova med linnementet jag har på ryggen, det känns som om att ha en kokhet stekpanna på ryggen! inte skönt och ni kasnke fattar att jag inte kan sova men jag är verkligen trött. men har sovmorgon i alla fall. ganska skönt, måste gå up klockan 8 så det blir vel inte så jätte mycket sovmorgon, men bättre än ingenting..
jag laddade ner ganska mycket musik igå och idag blev det mer. jag bara älskar musik. inte en dag utan att jag sjunger. och om det finns någon sån dag så skulle jag ha skit tråkigt.
imorgon så kasnke jag och mikaela ska åka och simma, men det beror ju på om hon ska vara med alexandra eller inte. hoppas inte , haha. nej men jag tycker att jag och mikaela har börjat umgås mycet mer nu. det känns som om det finns en annan relation. jag är glad över den.
ska försöka sova nu. godnatt :)

skola

ja, sitter här i skolan och har ingenting att göra, blev klar snabbt på kemin så jag fick gå tidigare. men nu måste jag sitta här själv i en halvtimme och inte gör någontign. inte kul .
mikaela gick hem den bitchen, hahah nej skoooooooja!
 nu kommer mattias och ser ful ut och rapar. ganska äckligt!! men ååh nu pruttade han! jag säger bara usch.
när jag kommer hem ska jag sätta mig direkt med labbrappo9rten och sen dra upp till stallet, sen komma hem och skriva klart på datan och lämmna in i mrogon. alla andra har bilder på deras framsida men det orkar jag inte välja någon så jag gör ingenting på den.

hoppas ni haft en kul dag. hejdå, updaterar senare :)

sovdags.

ja nu har det blivit kväll igen. dagarna går så fort enligt mig. tänk lixom. för 10 år sedan var jag 5 år. fatta! jag har gått snart 10 i skolan och ala har gått så fort! kan dte inte gå lite långsammare? men man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt. då måste det betyda att alla år har varit roliga till 80 % iallafall.

men jag skrev en sida på kemin som ska vara inne på onsdag, tror jag tar sovmorgon då så jag kan göra klart det sista på morgonen om jag inte hinner. jag hoppas att den blir bra iallafall. ska nog ta med den till skolan i morgon så jag kan fortsätta skriva där. om jag bara kan få lugn och ro någon stans? får vel hitta någon vrå och sitta i. sen ringer alla och undrar vart man är och då får man endå inte lugnt. men skit samma.
 laddade ner lite låtar till min andra data och har satt upp ett nytt mål. att ha minst 700 låtar på min data innan jag får börja ta bort. haha jag kommer nog klara det. men inte datan tror jag, haha önskar bara att jag hade en brännare så jag kunde lägga över skiten på skivor istället.

men nu ska jag sova i allafall. sov gott alla! <3

plugg

så. äntligen hemma och har kolat på top model och sex and the city. så ska sätta mig och börja på labbrapporten, jag tycker att det är ganska roligt att göra dom, men jag får ju göra allting i sista stund eftersom att jag alltid glömmer det viktigaste i skolan. jobbigt jobbigt! hoppas att det går bra på den här nu! sen ska jag nog läsa igenom soprovet som jag ska ha på fredag.
hur har i haft det idag? tycker ni att man ska vara ute i god tid och börja köpa sommar saker nu? ett inköp jag verkligen ska ha är ett par gladiator sandaler. sjukt fina och jag vill verkligen ha ett par, men jag måste fixa fötterna då, haha .

puss hej <3

måndag, igen

idag är det måndag för den som inte visste det. 
vaknade 10 minuter innan jag skulle gå upp. men det var bra så jag fick mer tid att göra i ordning mig. hade lite problm med att välja va jag skulle ha på mig men det blev mjukiskläder till slut. haha pallade inte sitta och fundera hur länge som helst. brukar annars lägga fram kläder dagen innan men så blev det inte igår. 
men kom till skolan vid halv 9 ialafal och kom försent, en jag blev besviken. jag trodde vi skulle ha slöjd men kärring fittan är ju sjuk! inte kul! jag som hade sett fram emot att ha slöjd.  så det blev 3 timmar matte i stället. men jag gjorde typ bara 3 uppgifter. menmen det går ju endå? har nu engelska men ingenting att göra så jag bloggar ist. 

ska fråa mamma om vi kan åka och köpa benskydd, strumpor och en tröja. så jag väntar bara på att hon ska ringa. hon är på möte. annars så vet jag inte vad jag ska göra. kanske ha min helj idag? = ligga i soffan hela kvällen och dricka mjölk eller te eler oboy. haha jag älskar mjölk, näsan beroende. 

ska kolla runt lite nu. puss hej , 

min första fotbollsträning i mitt liv!

ja som rubriken lyder så var det här min första fotbollsträning som jag har haft i hela mitt liv, men jag kännde mig väldigt duktig och det var kul när alla skrek bra, då blev jag ännu mer peppad. jag ska fortsätta med fotboll men måste köpa benskydd, annars går det ju inte?!
efer träningen sjutsade vi hem cissi som satt och sjöng i bilen, det lär ganska roligt. har duschat oh ätit macka och druckit te precis men ska sova nu. godnatt :) <3

möööh

ja nu är det lugnt här hemma igen, haha cissi har åkt hem. vi busade lite i min säng. helt sjukt vad jag är kittlig på bara benen. hahaha ! vi har ätit upp allt godis och nu har jag ingenting att smaska på. och bullarna är TORRA, vi hade för mycket kanel på. men wtf, vi är dåliga men vi hade kul vafan.
sitter här och lyssnar på min musik och hör min granne sjunga, och det låter absolut inte bra! sjukt att hans morsa står ut med det. det känns som att ha en kråka pipa i örat 24/7. fett jobbigt!  måste igentligen städa mitt rum och fixa lite med labrapporten., men jag pallar verkligen inte! ganska lat jag är. och jag har ont i höften. jag kan knappt röra mig utan att jag måste gå som en gammal tant, hah.

ska försöka göra lite nytta nu. puss hej.
kanske skriver senare!

bullar och godis!

godmorgon på er. eller inte direkt. ellr? jag och cissi har precis varit uppe i stallet och hon har ridit på lilla jack. det gick ganska bra om jag ska säga det själv. försökte ha lite bildbevis men hästjäveln ville ju inte stå stilla!. men men jag fick motion , men ogentligen behövs det inte eftersom jag ska på min första fotbollsträning. fett kul ska det blir. kommer nog börja se på fotboll på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare.

som sagt bakade jag och cissi bullar igår, men det blev inte så mycket bilder men bullarna var goda. men lite torra om ni frågar meg, men sen så har vi cissi som äter allt sött. haha. vi åkte till solbo och gick på gula villan och köpte godis för 46 kronor. tjockisar är vi!
vid typ 9 gick vi till sibble för att få grejjor av markus, men vi bytte, han fick några bullar och vi fick några grejjor.  vi hade det ganska mysigt den kvällen , men inte på natte. eftersom att cissi skulle sova mig.

hoppas att ni har haft en mysig alla hjärtans dag. det har jag i allafall.
puss på er och ha en trevlig dag.


jag och cissi igår, galna som alltid .

inget kul?

aboooooo säger jag bara! jag har tråkigt och det finns inte någon som skriver någonting kul i sina bloggar eller inte uppdaterar. fett boring! och nu gick cissi från datan så ännu tråkigare. men ska nog gå till andra datan och sätta ig och spela ett spel på hamsterpaj.net . jg blir fan beroende av det spelat. och jag kan inte bara avsluta utan måste antingen förlora eller vinna. jag vet fett jobbigt! typ tvångstankar!

men en bra låt som jag kan tipsa er om är blue-breathe easy. den är såå underbar!

men ska gå nu. updaterar antaglingen senare.

ny header!

vissi är den fin ? jag frågade sandra igår kväll om hon ville göra en åt mig och hon sa jaa. ååh jag blir så glad! tack sandra!
vad tycker ni om den?
nu börjar det kännas bra att blogga också när jag vet att bloggen är fin. hahah, vad ska ni göra idag'?  händer det någonting spännande eller ? (: 
själv ska jag vara hemma och baka bullar tillsammans med cecilia. mysigt. hahah sen ska vi äta dom och INGEN får smaka. mohahahah!

men ska fixa i ordning mig nu och dra mig upp till stallet. puss hej

glada nyheter!

jag blir så glad ibland! det är så mycket roligt som ska hända har jag fått reda på idag. hahah
på sportlovet ska jag till mormor och sen ska jag till kicki och håkan. och sen på påsklovet ska jag åka up till farmor!! så fucking glad jag är ! jag har lixom inte träffat hemma på typ ett och ett halft år. då ska vi åka till norge på någon fest. ska kolla om jag kommer över någon cider. hahah.
och i morgon kanske jag och cissi ska baka bullar och jag kanske sova där. det beror på vad hennes fader säger. så jag hoppas att hon är snall. haha.

aja håller iallafall på att ladda ner massa westlife låtan och sjunger till dom. det låter förjävligt. sen blir det bara att vara hemma och kolla teve. men måste ställa klockan så man kommer upp mitt i natten. den börjar 2.00 inatt på 4an. missa inte haha det är del 6.

ha en trevlig kväll allesammans. updaterar kanske senare. men slänger upp två bilder på ett par tjejor som betyder otroligt mycket och finns alltid där i alla lägen.
 anns hjärtat <3 cissi hun' <3

westlife.

haha ja som rubriken lyder. - westlife. ja jag lyssnar på dom och jag sjunger med utan att jag märker det. hahah men ärligt så tycker jag att dom är bra. haha . jag ska nog ladda ner lite musik när jag kommer men dom. men jag tycker bara att deras gamla låtar är bra. ch sen enda som är snygg i gruppen är brian mcfadden. dom andra är fara helt rätt sagt fula! vad tycker ni?

men lite bra grupper som jag aldrig någonsin skulle kunna släppa och har sån underbar kärleksmusik är just westlife och blue.

vad kommer hända i heljen för er? 
jag ska nog inte gra så mycket mer än att bara vara hemma och kanske åka till cissi och aka bullar i mrogon, vi fick inte vara hemma hos mig men men hoppas att det löser sig. 
men måste plocka ihop datan nu. puss hej

mjau

sitter hemma hos anns nu och kollar på crimonal minds. jag har försökt få tillgång att skriva i bloggen men jag har aldrig fått vara ifred. ganska jobbigt.
idag har jag varit i skolan och efter det gick jag och sall till bussen, och på bussen skrattade vi as mycket. sjukt kul enligt mig. haha sen åkte jag till s-tälje hamn och gick mot anns skola men vi gick om varandra men inte så långt.. hoppa på tåget och gick till nacys och åt macka. gottgottigottgott! kykling röra! kom hem hit i hovsjö och nu ligger vi här i sängen och har spelat the sims 2 nattliv. fett kul haha.

i heljen ska jag och cissi baka bullar hoppas jag.. men om inte det blir så kanske vi åker till anki, eller så stannar jag hemma och har tråkigt med min familj. men igentligen tycker jag alla hjärtans dag är onödig. och jobbig. alla blir så uppspelta. bara tråkigt enligt mig. nyår och födelsedagar har man det till. .
men men alla får göra som dom själva vill..

godnatt.

skola

sitter här nu i skolan och har gjort klar min text på engelskan. jag ska lägga in den senare i inlägget. 
idag har jag blivit så super duper psykad att jag inte fattar det. markus knuffade mig lite och jag var så psykad att jag ramlade ner från bordet. hahaha, helt plötsligt ligger jag där på golvet. jag fattar inte att det kan bli så. 
sen blev det brand larm. jobbigt! så t på fotbollsplanen vart det. men det var inte så kalt. men jag busade lite med elin och linnea.
senare ikväll ska jag på middag. så det blir järnet hem och fixa hästarna och sen duscha och så. vill ju inte lukta svett på resturangen. 

ha det så gott. puss 

min engelska text. kanske inte helt rätt verrallt men nåja det duger. 

Sometimes I feel like I don’t wont live anymore.

Then I start to think about what I could do with my life.

All the things I can see and discovered. 

Then I be happy.

 

Sometimes I think about how bad some people have.

How people are meen to them.

They hit and they kick.

I really feel bad for them.

Sometimes I cry.

When I se how bad they have.

It’s really sad what they do to small kids.

It’s then I realised that it is that I living for.

To change the world. 


godnatt

nu ska jag sova. var uppe i stallet frå 7 till 9, sen när mamma skulle släcka och stänga stallet så satt jag och eric inne hos ettt föl och gosade. sen blev det svart.haha sick!
efter det gick jag, mamma och eric hem. vi busade lite eller bråkade eller vad man nu ska kalla det. hahah kul var det iaf. sen kom våran granne med sin hund och då busade vi lite med han. hn gjorde lite konstiga ljud som vi skrattade skit mycket åt. kom hem och hoppdae in i duschen och sen nu sitter jag här och kollar på navy CIS. sjukt bra.
i morgon ska jag på middag med några, vi ska fira andy och hans pappa som fyller år. ganska trevligt att träffa alla där. men innan ska jag rida och fixa. men men jag hinner nog?

men ska sova nu godnatt.

snygging nr 1!

haluu. idag har det inte hännt så mycket mer än att jag varit på lektionerna och sett en sjukt bra filn. det som gjorde filmen bra var en snygging som alla kommer blir kåta av! fan man får nästan orgasm bara av att se bilden vafan! ni ska få se han mer på bilden jag kommer lägga upp, men jag säger bara TACK rasmus att du tog med filmen. namnet han hade i filmen var Leito och det passar han. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ sexig. man bara GRRRRRRRRR oh dräglar hela tiden!
 hahah nej nu skriver jag bara skit här kommer bilden. pusspuss

leito

romme alpin idag!

idag har vi nåågra från skolan varit i romme i dalarna. helt sjukt kul tycker jag! sen i slutet så började det gå riktigt bra för mig men nehej då ska man åka hem, och jag vill ju inte blir lämmnad kvar där, fett jobbigt!!
men jag åkte skidor med anton och matilda, det var kul. anton ville bara åka i svarta backar för dom andra var så tråkiga medans matilda tyckte det var bra med dom gröna, haha. och jag tycker dom röda och blåa är bra! men men det gick bra endå.
här kommer lite bilder som matilda tog medans vi satt i liften. ganska roliga! hahah

OBS! tänk på att bilderna ej är seriösa och man får skratta! HAHA



jag och anton är roliga ! :)



jag och matilda HAHAHAHAHA!



igen



jag och lite anton



jag och matilda IGEN haha



jag och anton - vilda och galna!



--dagens outfit--



jag hoppas att ni har haft en bra och rolig dag!
/Linnea

natti natti hoppas jag!

nu är det godnatt hoppas jag, ganska o intressant inlägg men jag kännde att jag vra tvungen . haha . ja jag har dålig humor, om ni inte redan har märkt det. ska up om 5 timmar så det kanske är dags att sova?
slänger in den här klockrena bilden på mig och cissi någon dag i åttan. haha. bli inte arg på mig nu cissi.

/Linnea

tävling

idag har jag varit på tävling i på södertälje ridklubb. pernilla skulle rida bridie, det gick bra till en början med vid sista hindret ramlade P av för att bridie stannade framför hindret. men hon är duktig pernilla! hon hoppar en meter, och jag vågar knappt hoppa 80 cm ! haha lite sjukt.

i morgon blir det nog ingen bloggning eftersom att jag åker upp till romme med några från skolan. riktigt kul kommer det bli, hade önskar att jag hade min öaddare til kameran och visste vart själva kameran är så fina bilder det skulle ha blivit!
aja ska kolla på Gossip Girl nu.

puss och kram skumbanan!

melodifestivalen

usch! det säger jag bara ! fyfan vilka dåliga låtar det är med i melodifestivalen nu för tiden. förut var det mycet mycket bättre låtar. jag blir bara rg. det är därför jag inte ser på det..

/Linnea

gossip girl.

om ni inte redan visste det så börjar gossip gilr sändas i morgon. så soännande tycker jag haha, jag äälskar det!!! så det betyder att jag inte kan kvällsfodra med mama så hon får klara det själv. jag undrar vad det handlar om, men jag hoppas att ni kollar på det. haha


/Linnea

familjen krånglig gånger 2

haha ja, rubriken kanske säger allting?
men iallafall så är min riktiga familj som består av mej, mamma och eric, och den andra familjen består av marie, gunnar, madde och pernilla. båda familjerna är, ja just det. krångliga. och inte på bara ett sätt. på alla sjuka sätt. men kan inte planera en hel dag utan att det blir någon ändring. det är inte bara dåliga saker , utan bra också. haha jag beundrar fan båda familjerna..

idag har jag varit på blåkulla hela dagen, först något disa möte som handlar om självförtroende. jag fick inte vara med så jag kollade på teve. mycket roligare. enligt mig,
sen var det ett klubbmöte i stallet och det var långtråkigt med jag stog ut endå.
haha jag kom precis på att jag inte druckit någonting sedan frukost!

ska se på teve nu och sedan blir det melodifestivalen.

puss hej kanske updaterar senare. det beror på humör .

fredagen

äntligen fredag! men endå kanns det inte som om det har varit onsdag och torsdag. men det har det ju varit. dagarna har inte varit så långa och tiden har bara flugit iväg. 
idag ska jag åka till min kontaktfamilj och slappa i soffan hoppas jag, men jag tror att marie snackade om att vi skulle åka till blåkulla, nej inte påsk-kärringstaden. det är en ridskola som ligger 20 minuter från tyresö. sedan på söndag ska vi åka på hopptävling med pernilla och bridie. hoppas det går bra för dom! 
men jag åker hem efter skolan för att släga ner lite kläder och tar kvart i 6 bussen till tumba. ingen i familjen är hemma innan dess så jag får vel bara anpassa mig? 
jag hade hoppats på att one three hill skulle vara, och jag undrar - vart har serien tagit vägen? jag får vel kolla på top model.  slutar tidigare så det är bara hem och slappa innan jag ska åka buss igen.
updaterar mer senare.

/Linnea


torsdag.

hejsan bloggen, jag har försökt blogga flera gånger idag med datorerna i skolan fungerar ju inte. bara för att vi hade nationella del 2. skirv del och jag satt och skrev i 3 timmar tror jag. eller(?) jag blev inte helt nöjd med dom 5 sidorna jag skrev. men man får vel hoppas?
igår efter skolan hade jag världens migrän men jag trodde att den skulle gå över så jag stack upp till stallet och red och fixa medans det var lite svart ibland. men det fungerade.. kom hem och ingde mamam och klagade. hon sa att jag skulle ta en alvedon och en halv ipren. men jag tog hela iprenen för den gick inte att dela och sen alvedonen.
mamma blev ju såklar glen på mig och sa att jag kunde få hjärtstillestånd. men visst tänker jag bara. sjuk morsa som alltid ska överdriva. haha.sen gick vi på smink party och åt lite kladdkaka. jag = tjockis nr1 !
ska upp till stallet nu, men nu är det utan huvudvärk. haha

//Linnea

virrpanna!

ja mamma är virrpamna och elak mot sin pojkvän !! hon trodde att han fyllde år idag men för i själva verket hade dom 3 år tillsammans! fan vad korkad morsa , hahah
men då slipper jag iallafall gör iordning ella åt mamma. men jag blev lite besviken för att jag inte får någon tårta. men men jag klarar mig. 

jag sitter här iallafall på fysik lektionen och har lite tråkigt, medans tobias håller på att irriterar mig med att snacka om snea snoppar. fattar mig inte på han. och han fick mig att säga till min mamma "röv i snoppen" helt jävla fucking sjukt. HAHAHAHA


//Linnea

pigg morgon!

godmorgon alla!
idag vaknade man med ett ruffs som jag aldrig sett förut. mitt hår stog åt alla håll och kansket, fattar inte hur jag sover igentligen! haha.
jag hann ointe skriva klart inlägget hemma så jag fortsätter nu.
jag satte på teven och kollade på när kenza var med på the voice tv. det var första gången jag fattade ur man uttalar hennes namn . hon har förklarat några gången man jag har ju inte fattat någonting först nu och jag har endå läst bloggen i snart ett år tror jag ?

men idag fyller iallafall Andy 34 eller 35 år tror jag. slänger upp en SKIT SNYGG bild på han, (NOOOT) grattis till han iallafall!!


/Linnea

MULLE IS DAH SHEAT!

MULLE
haha rubriken säger allt. men bilden ger många fler ord . HAHAHA


/Linnea on dah contry! mohahahah

(ingen rubrik)

jag säger bara NEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!! jag har sprängt mina högtalare!! jag älskar dom men nu brusar det hela fucking tiden, BUHUUUUUUUUUUUU!!!

men iallafall så hade vi nationella prov idag som ni vet och det gick inte så bra.. om jag hade haft mer tid på mig och hade haft en klocka så skulle jag ha gjort mycket bättre ifrån mig. men efter nationella proven tig jag en bild av mikaela, ni ska få se..  helt CRAZY!!
jag säger bara OH MY FUCKING GOD!!!! besök henne gäran här .

ha en bra och myckig kväll allihoppa. nu ska jag leta efter min kamera laddare så kanske det blir fler bilder ?

/Linnea

nationella för hela landet.

hejsan bloggn, idag är det nationella prov för alla 9or i hela landet. svenska läsdel. nästa är det på torsdag och då är det skriv del. vi har fått typ övningsuppgifter. men jag fattar inte någonting av dom.. jag köpte godis igår för 40 kronor som jag sa och sen sa jag till mamma att hon skulle köpa 2 festis kaktus. men tror ni att hon kmr hem med det eller? hahah nej hon kommer hem med apelsin och jordgub. apelsin är okej men jordgubb, uäck!!

nej ska packa ner datan och vara lite soceal med min godispåse..

uppdaterar senare!
/Linnea

lite snabbt

hemma nu, åkte till tumba med sara, mimmi, cissi och jennifer och köpte godis till i morgon. eftersom att vi har nationella då. okej ska inte sitta så jätte länge. 80 minuter. men det gäller att vara pigg och det ör man med godis! gick sen till donken och åt en chese burger. otrooligt mumsigt. senare gick jag till bussen som var försenad en kvart. ganska jobbigt eftersomm att det var kallt!

och jag har kommit på att love lockdown med Kanye West är otroligt bra! ligger här i sängen och pressar. min bror tycker nog att jag är konsigt ^^, men vafan det skiter jag i just nu!

nej ska kolla på 2 avsnitt av 2 och en halv män och sen sex and the city. en timme mat vid 8-9 då blire csi ny york och efter det RAW.

hoppas ni haft en bra dag idag! det har jag iallafall.

/Linnea

nej tack!

fjortisar är ämnet jag vill säga om just nu, 
okej jag ska igentligen inte säga så mycket om dom eftersom arr ja inte känner alla.
men dom jag uppfattar som fjortisar är sjukt jobbiga, skriker,andvänder överdriget mycket smink elr hårspray eller wax.
det finns ju både flickor och pojkar som är det. dom kan uppfattas som bitchiga också. men jag fattar igentligen inte om dom behöver ha så där mycket smink för att se bra ut ? har dom ingen "naturlig" skönhet? man blir nästan rädd! 
och en sak har jag alltid undrat.. om man drar med naglarna på deras nerdränkta ansikten med foundation, blia man brun eller orange om fingrana då? 

lite funderingar om hur jag ser på dom. jag kallar dom moster elr fjortisar. det är fan samma sak! 
hur ser ni på dom ? men jag kan ju inte säga hur dom igentligen är för jag kanner inte dom. med det är så jag upplever dom..

//Linnea

2 olika val. välj själv.

hejsan, tänkte berätta vad som har hänt i heljen..

Kort;
Fredag: bio med anns plus shopping.
Lördag: hemma.
Söndag: hemma och i stallet.


Långt;
Fredag: dagen började med att jag gick upp och började sminka mig. sedan satte jag mit och väntade på att min granne skulle komma och plinga på så jag kunde åka till skolan. kom dit unefär vid halv och hade inte någon som jag kunde snacka med där.. men vid 8 så kom alla och då kunde jag snacka.. vi hade uppsamlingsdag, vilket betyder att man ska jobba med vad man vill men jag och Sara gick till super g och sov i stället. vid lunch åkte jag till tumba och mötte anns och vi åkte sedan vidare till stan. köpte en kofta för 49 kr på Gina Tricot. ett par skor på Gul och Blå för 150 kr. sen blev det ett par hörlurar till min mobil och en tröja till andy.
vi gick och åt på Taco bar, för 80 kr var, men jag åt inte mycket alls, jag var inte hungrig, menmen, sedan kom jessika in och vi gick runt med henne tills våran bio började. I taket lyser stjärnorna. - såg vi. den var sjukt bra, men såklart så ska det vara någon som ska förstöra filmen! en tjej började grina/skratta mitt i filmen, och jag blev fett irri! efterfilmen väntade vi på jimmy, anns p-vän som tog 100 år på sig att komma med sin bil. sen åkte vi till ngn konny och sen vidare, men till sist sjutsade han hema mig. det var ganska roligt där på slutet enligt mig. hah.
Lördag: vaknade klockan 10, skulle igentligen ridit med sara men hon ringde inte så jag sket i det. red sjävl istället i ridhuset. låg mest och kollade på teve resten av kvällen. ganska skönt tycker jag.
Söndag: vaknade och gick upp kvart i 8 eftersom att jag skulle jobba i stallet. sjukt jobbigt eftersom att jag inte kunde sova igår. låg vaken till ett. och det är inte bra! men jag klarade arbetsdagen ut iallfall. gick hem mellan lunch och började på det här inlägget. men jag hann inte klart. jag skulle ju gå upp igen och ta in alla hästar. jobbigt värre! men kom ut på en tur med älsklingen jack. så sööt.

RSS 2.0