torka

jag vet inte vad jag sa skriva längre i min blogg så jag tror jag inte kommer blogga så mycket men titta förbi endå om ni har lust! haha


ny design

är min nya design fin tycker ni?
mikaela frågade om jag ville ha en så hon fick göra. hon frågade vilken färg jag ville ha men bestämnde typ själv vilken färg. lite onödigt tycker jag , heh. men vad tycker ni. jag blev sjukt glad iaf och tycker mycket om den!
ser på madicken, fett bra film asså!
var på stan med jessika och anns för en stund sedan, åt på nancys, jessika köpte silver shampoo och jag en klänning på hm.

så har precis ätit mat och det var gott men blev mätt, vill sova nu. men jag ska ju ta kvart över bussen till centrum sen tåget sen bussen hem. då ska jag bära in dvd och se film och sen sova heeeeeeeeela natten lång!
blir nog ingen bloggning på ett tag nu eftersom internet hemma typ inte fungerar. men det kan ju ha börjat göra det.
puss

Raggningsrepliker

lite raggningsrepliker ni kan köra på snyggingar (;
roliga och sitter aldrig fel!


tjena kexet, varför står du här och smular?

tjena pudding, varför står du här och dallrar?
 
ta av dig kläderna, det är insidan som räknas!

Om skönhet mäts i tid så skulle du vara en evighet.

Med dina bomberna så hade Tyskland vunnit 2:a världskriget!

Tjena får man bjuda på en korv.

Ät mig.

Jag är ny i stan. Kan du berätta vägen till din lägenhet?

Vill du följa med hem på lite sex och popcorn? Eller du tycker kanske inte om popcorn.

Hjälp de hemlösa, ta med mig hem.

Tjena biffen, varför står du här och steker?

Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är Batman.


nattinlägg

klockan är tio i 2 och jag börjar bli lite små trött. men jag vill inte sova. vaknar så jävla tidigt då. och det vi jag inte hehe.
ser på jackass 2 på 4an jsut nu och det är lite kul. en taxi chaffis hotar dom med pistol. läskigt men endå roligt. har iaf snackat med någon fredrik som anns känner lite, bhan är lite konstig men rolig. ska kanske träffa han på söndag. men jag blir kvar hos anns tills på söndag, pallar inte åka hem och nästa vecka tror jag att jag ska sova hos marie. måste komma bort hemifrån,. eric är så jobbig. så det är sjukt bra att ha en kontakt familj. hoppas det går bra för dom. men tisdag och torsdag måste jag till mamma igen eftersom det är fotboll. blir ingen gothia heller. vi hade inte tillräckligt med spelare för det.
men jag hoppas ni sover gott i natt. det kommer jag göra iaf!
puss godnatt

en dröm bara, inte värklighet!

drömde om den bästa kompisen jag hade just då. jag drömde att du kom utanför och jag såg dig och bara sprang och kramade dig så jävla länge. jag trodde fan att det var på riktigt! jag vaknade  och kännde en stor besvikelse när ja vaknade i min säng och insåg att det var över. 4 år sen jag träffade dig sist och jag visste inte ens att jag aldrig skulle få se dig igen. hade hoppats på elitloppet men nehepp. ingenting då.

dålig uppdatering jag vet,. men internet hemma fungerar ju för fan inte. så jag har inte varit inne på datan på jag vet inte hur länge.  så det blir inte så mycket nu heller.
iadg har jag varit i stan med anns och sen åkte jag hem till henne och hon till sin pojkvän för att snacka hemligheter.
pusss

RSS 2.0