hemma

sitter här i min bikini överdel och shorts som jag köpte igår i tuna-parkeni eskilstuna.

jag säger bara att det var fett roligt att vara där. och jag har fått en ny kompis. EMELIE- fett rolig unge där vah?! hon sov hos dom och vi snackade typ oavbrutet. sen igår när vi städade tyckte kicki att det lät som om vi varit gifte ett tag. eftersom vi tjaffsade lite på skojj. haha :P ska fan frågha om jag får åka med dom till gbg på ngn jävla ericsson dag så jag kan åka hur mkt jag vill. haha jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR berg och dalbanor och extreem. fan det bästa som finns ! hahah.

veckans schema ser ut såhär iaf;
lördag; jobba hos sosso
söndag;ledig
måndag; jobba hos sosso åka till stan med elin
tisdag; jobba hos sosso
onsdag; jobba hos sosso
torsdag; jobba hos sosso
fredag; jobba hos sosso, kanske åka till kicki och håkan igen.
lördag; jobba hos dom
söndag; jobba hos dom mamma kommer och hämtar och vi åkaer till mormor
måndag; åker till småland på ridläger i 10 dagar sen 3 dagar i danmark!
hahah sjukt mycket på 3 veckor vafan!
  jobbigt värre!



puss

cashflow

mohaha. jag känner att jag har tjänat ihop mycket pengar nu!
räknade pengarna jag har i plånboken nu och jag har 640 kr. ganska mycket tycker jag.
sen kommer jag få 1250 kr för att jobba i stallet i 5 dagar + mina 600 för att ha städat trapphuset 3 ggr. fatta jag är rik! så det blir till att köpa kläder. men jag skulle vilja att jag och mamma åker och lägger in det på mitt konto så jag slipper gå med det i plånboken. jag och mamma får vel gå till nordea och fixa det. jag vill ju lixom inte att någon ska få tag på dom förutom jag.

nu drar jag till bussen om 5 minuter sen så kommer jag hem på torsdag kväll, men jag nås alltid på mobilen.
PUSS


nej jag har ingen snopp (?)
hahahah jag är tråkig xD

eskilstuna nästa

om typ 2 timmar drar jag till eskilstuna i ungefär en vecka, kommer hem på torsdag. så det blir inge blogginlägg tror jag. om jag inte lyckas sno åt mig datan där som håkan typ occuperar 24/7.
jag hoppas jag får rida smilla någonting och kanske köra en stor häst? haha jag kan alltid önska köra stor häst. men russen får jag köra iaf.

tänkte säga att det är ganska billigt att åka SJ nu för tiden. en biljett till eskilstuna C kostar 67:- det är lixom billigare än att åka buss tycker jag. men det tar hanska lång tid. pallar inte räkna men tåget går 17.12 och jag är sär 17:55. jag tror det tar 53 minuter.
haha skit samma.

har jobbat idag och det var jobbigt at gå upp klockan halv 8 för att käka frulle. är lixom van att gå upp 11-12. men det blir det ändring på den här veckan. men jag får sova till typ halv 9. men jag kommer säkert sommna om.

pusspuss.

ekorre (:

saknar dig
sitter här och saknar min data som är på lagning. jag vill ha tillbaka den så jag kan se på film!!
jag vaknade klockan halv 12 idag och då vare bara att gå och städa trapphuset. svetten rann men jag ska snart hoppa in i duschen. jag vet inte vad jag ska göra annars idag. kanske bära in lite skit från grannen som är mitt. fast jag ligger ju endå där på kvällarna och ser på teve. mamma och eric är fett jobbiga.

jag har blivit en riktig soffpotatis nu när det är lov. men det måste bli ändring. men jag är så jävla trött hela tiden. kanske lägga sig och sova ? eller kolla på någon film.

här har ni 2 sjuuukt bra filmer, som jag upptäkte att dom var bra för några dagar sedan.
10.000 BC
eragon

jag rekomenderar att ni ska se dom om ni inte redan gjort det. man fattar inte att dom är bra först man ger dom en chans.

och jag drömde om en söt pojke inatt med hemligt namn. (a)

puss

sex utbildning på trean

ska sätta mig och kolla på den nya sex serien. det ska tydligen handla om att det är en tjej som typ studerar allt som har med sex att göra, tex; sjukdomar, ställningar, sexhistoria. och mer.
det är ju någonting jag bara måste se på! och om man biter av en halva av en passions fruks så får man seda på hur det kanns eller ser ut innuti murran.

det är bara kolla nu!




eskilstuna

nu på fredag tänkte jag meddela alla att jag åker till eskilstuna. då blir det ingen bloggning. kanske om jag får tillgång till data då, men jag får mina hästar som jag tycker om. haha jag får vara med pira och svea då också.

puss

funny pics

och det hela börjar med 3 rumpor. eller 4












mimmi <3

sara <3

mikaela <3

anns ;D <33333

cissi <3

kristin</3



och här har ni mig ;


hahaha ;D här har ni mina kopisar som betyder allt! <33

dagens aktivitet!

idag har jag varit sjuukt lat. gick utanför dörren typ vid halv 2. då gick jag upp till stallet cokså fixade iordning allt så mamma slipper det! snällt vah? ;D

jag hade behöva klippa mid som faan. min lugg börjar bli lång. lixom under övonen. men jag funderar på att spara ut mitt hår så att det blir till axlarna. och sen om jag inte tycker om det är det bara att klippa av det. men jag har så tunt hår så jag vet inte hurd et skulle så ut. men jag har testat annelies hårförlängning och det såg inte direkt bra ut. men jag skulle ha till axlarna i sånna fall. hur skulle de se ut?
men jag vet inte. tycker det är så lätt att sköta när jag har kort hår. men det var lättar när jag hade kostare hår.
och om jag inte sparar ut till långt hår så klipper jag någon kill frisyr. kort överallt. men jag tycker om min lugg. åååh jag kan inte bestämma mig. jag skiter att gå till frissan och köper hårblekning ist!

men inte idag. det blir bara att ligga hemma framför teven och klaga på att jag har ont i ryggen hos mamma.
sen i heljen kanske jag drar till kicki och håkan.
pusspuss

data på lagning

nu äre så att min lilla laptop är på lagning och kommer inte komma hem först om typ 3 veckor. och jag som vill ha med den på ridlägret så jag kan få se på film. annars kan jag kanske fråga mamma om jag får låna hennes data. hon har endå semester då.

dagens planer vet jag inte vad. kanske ska åka och klippa mig och sola solarium och sen köpa blekningsmedel. får se om jag orkar. det kravs faktist ganska mycket arbete för att komma iväg. för innan måste jag klippa gräs till ella och fölet, sen måste jag hem och duscha och klä på mig och jag hinner inte. eller jag orkar inte.

jag har iaf fått ihop 3 stycken mcdonalds glas. så nu har jag ett svart, ett rosa och ett blått. det blåa är faan finast. man jag vill ha alla färger. och jag har typ missat 2 eller 1. skit samma jag kanske klarar mig utan?

jag tänkte meddela alla att det är fett varms inne hos mig och att vi ska flytta några meter. onödigt som faan. fast det blir en större lägenhet.

puss

gammal bild på mig. skolavslutning 6


hos moster

sitter vid datan nu hos moster medans hon och hennes kompisar sjunger kareoke. skulle vilja vara med men det är ju bara dåligt låtar. jag vill ha någonting annat.- jag vet inte vad men någonting annat än vad dom sjunger.
jill har en kille som har en sjuuuukt bra röst! liknar tommy nilson typ ganska mycket. men jill. jag kan inte direkt säga att hennes röst är bra.

kollar annars på en vampyrfilm. det verkar bra. har bara sett några minuter men det verkar bra.

hoppas att ni har det kul hemma i sverige. puss

moster

drar till moster sara nu i kyköpning så det är bara ringa om ni vill :P puss

update

ska dra till hydet nu och om ni har lust är det bara att smsa. har lixom ingen täckning så lite svårt att ringa.

och jag har hittat min kamera sladd så nu blir det betydligt mycket fler bilder till bloggen!
puss


solig dag

idag blev det så att jag åkte till mörkö med mamma. medans jag väntade på färjan hittade jag matilda som skulle precis köra på så hon följde med dit vi var. så vi plaskade i vattnet en stund och hade roligt.
sen vid typ halv 3 drog hon hem. andy strax innan det också. så då vare bara jag och mamma kvar och jag sommnade i solen och nu har jag bränt mig. fast det gör inte så ont. men jag har blivit brun.
snart ska vi åka till hydet så eric ska få köra sin cross. tråkigt som faan. men jag hittar vel på någonting.
puss hej

bada ngn ?

jag skulle vilja åka till sandviken och bada ed någon men det är u för i helvete ingen som kan eller är vaken. fett jobbigt. och mamma drog ju till mörkö och jag orkar faan inte gå så långt. så jag skiter i det. ska nog ringa elin och fråga henne om hon vill. nu är klockan lixom 5 över 11 så nu måste hon vara vaken.
annrs har jag städat huset och fått min träning för idag.

puss

HAHAHAHAHA

sitter och snacka med en människa om hur det är på sjödals gymnasiet. och dom har tydligen as hård idrott. fett jobbigt.
har grillat med mamma och några grannar utanför och vi skrattade och hade kul.
i morgon har jag sovmorgon iaf och kan sova hur länge som helst. sen när jag har vaknat ska jag städa farstun.
annars har jag inga planer. så om du vill hitta på någonting är det bara smsa.
puss

LYCKAT MAMMA!

fuck heller!
hon har lagt min 500 lapp på något ställe som hon inyte kommer ihåg vart.
jävlar säger jag bara.
det är lixom därför hon inte får vara i mitt rum och städa.
låt mina saker vara där dom är så slipper dom försvinna.





föresten så saknar jag mikaela. jag vill vara med henne ! typ nuuuuuuuuuuuuuu

fett trött på min familj!

just nu är jag jävligt irriterad på min familj. så jag vill bara bort eller sova. men det går inte. då kan jag inte sova inatt. det suger get balle ! har bott hos anns från lördag till tisdag. vi har typ bara varit inne och sen på kvällen när det gick att visa sig ute typ vid sisådär 8 så tvingade jag ner henne varje kväll till sjön så vi kunde doppa oss. hon tyckte inte så mycket om det nrä vi var hemma hos henne men sen när vi kom ner dit tyckte hon det var skönt. hon har oppererat bort en grej i huvet så hon fick inte doppa huvet. men det gick bra endå. sen kommer jag som hoppas bomben och shit. lite kul :P

idag gick jag upp klockan 8 efter att ha fått sova i typ 6 timmar. inte någonting för mig. men jag vända dygnet så jag kan sova länge och gå och lägga mig vid typ 3. jobbade hos sosso och blev rädd för tuppen. jag lovar han är typ 70 cm hög och jätte läskig! så hon fic ta in hönsen. gosade lite med den supersnälla baggen. haha såå söt han är :P

sen kom jag hem och duschade så kom mammas kompisa och hennes två barn och hälsade på. jobbigt värre. nu sitter jag här och vill bara sova. men vänta på mat. får se hur jag gör senare. ska kanske smsa sara och kolla vad hon gör.. eller kanske ringa till kicki och håkan och dra dit en vecka. får se. hoppas iaf att jag börjar uppdatera!
puss

RSS 2.0