tja!

hemma och är redan klar i stallet. blev det på typ 20 minuter. helt sjukt. men jag hade inte behövt skynda mig.  eftersom jag inte vill åka på nya träningar själv till ett nytt lag som jag inte känner någon i! så det blir på onsdag eftersom att mikaela ska dit då. lite surt att jag inte har någonting att göra nu när stallet är klart. så jag får vel damma mitt rum och bara ligga vid tevenm och datan. men jag tror mamma vill ha hjälp med kvällsfodringen. så jag får vel hjälpa henne med den.
äter marängswich nu och det är sjukt gott! köpte det igår när jag och mamma handlade. gottgottigottgott ! började att äta på den igår och åt halva. så nu är det halva kvar! men jag vill lixom inte att den ska ta slut. aja skit samma. haha.

puss


hungrig!

så är hemma och nyduschad efter att ha varit i stallet i 4 timmar tror jag. det blir fotoll senare ikväll. jag längtar inte. känner mig så seg! vill bara lägga mig i sängen och sova sova sova. fett skönt! och i morgon är det skola och jag längtar inte heller till det. skit samma får se på den posetiva sidan. veckan örjar och på fedag äker jag nattåg till farmor.  lääängtar, och det är najs att åka tåg! haha
jag är hungrig!! men nu ska jag se on three hill!
puss

godmorgon!

så har vaknat och ställt fram klockan en timme. ni var vel inte glömt det?
så nu är klockan halv 11 istället för halv 10. jag sov iallafall sjukt skönt och drömmde underbart! jag bara älskar när jag drömmer ra och sover skönt och länge.
jag funderar på om jag ska ta den sista mums mumsen jag har. eller om jag ska vänta med den? vi får se hur det blir!
men nu är det endå sommartid och då är det massa härligt som är! det blir ljusare, ännu mer! och hästarna får gå ute till halv 4 istället för 2, och det betyder att man hinner åka iväg och göra någonting medans man väntar. tillexempel åka och handla mat och godis.. kläder kanske inte är en sån bra ide om man ska vara i stallet igen vid halv 4. eftersom arbetstiden i stallet slutar halv 12. aja. ska fixa någonting och käka och sen klä på mig och dra upp till stallet. och mitt hår står RAKT upp haha inte snyggt!
puss

sovdags tror jag!

så nu är jag så trött att jag inte ens orkar stänga av datan.
men det belv ännu en kväll inomhus och det sög get balle.
kollar iaf på en film och min säng är nybäddad med sjukt
sjöna lakarn. så ska nog gosa ner mig i sängen nu. puss

ny design! -igen

godkväll!
ligger i sängen som vanligt medans 80% av mina kompisar är ute, och vill inte säga till mig, lite fittigt.
men men jag har fått en ny design som jag verkligen gillar av min kära kompis mikaela! vad tycker ni om den. kommentera gärna så jag får veta!
men sa nog gå ut till köket och hitta någonting att äta elr dricka. tröst-äta lite:P efersom alla är med kompisar utom jag. puss

stockholm idag!

så , kom hem för en halvtimma sedan ungefär. det har varit kul inne i stan och jag hittade massot som jag ville ha men bara en fjärdedel fick följa med hem.
innan jag och sall gick ner till tåget så stog jag och visade henne en d´sak och så kommer det någon och tar mig på rumpan. jag vette fan om det var med flit eller inte. men äckligt var det! usch för sånna! sen på tåget ham vare en gumma som sa att jag var en dålig unge och hade dålig uppfostran bara för att jag hade mina fötter på sätet. såklart fick jag ett skratta-anfall, hahah och gubben sitter bara och ler, peddo ?!
här kommer bilder på kläderna och skor jag köpte.
 högklackade gladiator-sandaler 299:- skopunkten
 gladiator-sandaler 299:- skopunkten
 jeans 399:- BIKBOK
 kjol med hänslen 199:- gina tricot
 linne med en axel 299:- topshop

är sjukt nöjd med allting!
puss

shooping idag!

godmorgon,
vaknade för ungefär en timme sedan, och nu har jag duschat och är redo att klä på mig och sminka mig.
idag ska jag åka in till stan med mikaela och shoppa! det som står på önskelistan är
* trasiga jeans
* ett pat skor
* taghts
* någon/några tröjjor

vi får se om jag hittar någonting. men igentligen så tycken jag att det finns mer affärer i skärholmen, det kanske det gör men det är större inne i stan.
aja skit samma, kvällen är inte riktigt bestämd.vi får se hur det blir med den, hoppas att jag kommer hem och kan blogga emellan.
men puss puss ha en bra dag i det här tråkiga vädret!

nattinlägg!

tjaba tjena hallå ;)
ett litet natt inlägg.
vet igentligen inte vad jag sa skriva. haha men klockan är 00.22 och jag ska nog sova nu. planerar morgondagen med mikaela. och jag funderar på om jag ska på fest i hölö elr åka och träffa en i uppsala. haha, jag vette fan. vi får se hur det blir. och der beror på vad jag har köpt och så:P
men ska sova nu puss


fett surt!

hejsan. det här blir mitt första inlägg om det nu kommer in. min data + internet har varit cp. dagen har varit knas och dansen igår var sjukt kul. pallar inte berätt eftersom jag skrev i förra och orkar inte kopiera det.
meningen var att jag typ skulle åka in till tumba och vara med sara, jennifer, mimmi och cissi. men sara har inte hört av sig så det blir vel stanna hemma. men jag tror att det blir bra, eftersom det är en buss som har kört av vägen. så det kanske är bra?  men det är såååååå tråkigt hemma. är lixom hemma varenda dag. och jag hatar snöstorm!
men men ska typ kolla om det finns nåfot roligt på tv annars spyr jag! har lixom ingen bra bok heller! ina bra filmen, ingenting!!!!!!!!!!!! blä!

yaaaaay :D

sitter här nu redo för att hoppa in i duschen,. men jag tänkte lixom slänga in ett inlägg. eftersom jag antar att jag inte kommer hinna det senare.
idag har jag bara gått halva dagen. för sen åkte jag hem och skulle rida. jack var lite trög med det gick..
inatt blir det nog att ligga uppe ganska länge och skriva på so inlämmningen som ska vara inne i morgon., men jag tror att jag kommer få lektionen i morogn på mig också. jag hoppas det iaf!
vid halv 7 så ska alla 9or i min skola och några andra skolor i södra botkyrka. det ska bli ganska kul tycker jag. jag som trodde att det skulle vara piss. men jag tycker fan att det är kul! haha
men ska hopa in i duschen. puss

allt bara blåser bort!

hejsan.
idag har allting gått så otroligt fort!
skoldagen har bara flygit iväg, allt flöt på bra. nationella provet gick bra hoppas jag! men jag tror jag inte skrev om någonting speciellt. men man kan ju alltid hoppas.
efter skolan drog jag med sara hem, mimmi följde också med för att inte glömma henne :)
när jag skulle beställa pizza så tror jag det tog 2 minuetr för att beställa en vesuvio. helt sjukt! jag skrattade så jag började gråta. haha såååååå sjukt!!
efter det var det bara att gå upp till storvreten för att träna fotboll. men det kom bara 6 stycken om man räknar med mig.
så vi bestämde att dom som vill fortsätta med fotbollen MÅSTE komma på söndag, och om vi inte får ihop messa tjejor till forbollen byter vi nog till grödinge. det vill säga om vi får. men det är vel endå bra med mycket spelare ?
nu ligger jag i sängen, snackar lite med min broder på msn och gör so, buddhismen. handlar det om och det r super tråkigt. skulle behöva få hjälp av mats. men jag ska ju gå hem efter lunch imorgon för att hinna rida och duscha efter. sen är det bara dra iväg till tumba. kanske kan lifta med någon om jag blir klar tidigare.

ligger iaf och gör so. buddhismen. såå tråkigt och det ska vara inne på fredag, jag har lixom inte ens gjort hälften. fett dåligt av mig!

nej ska fortsätta plugga. puss


sooo cold!

hejsan bloggen.
dagen har varit tråkig, och jag har varit sjukt trött hela tiden.
sitter och fryser efter att ha varit ute i kylansen sex, fryser som faaan!
har igentligen ingenting att säga. jag och cissi var och solade idag. men jag fick ingen färg. typ inte iaf. haha. ska nog sova nu såhär 20 över 9, är fett trött. haha
puss

ej trött!!

hej igen. jag sitter här och kloclkan är snart 22.00 och jag är absolut inte trött. jag funderar faktist att springa upp till stallet fram och tillbaka fort. några gånger xD jag vågar inte ända ner till stora vägen. för det finns inga lampor. och jag är speedad. nej jag måste ut och bli av med energi. puss hej . kanske bloggar senare:P

annelie håkansson -min tjej

till dig, och läs den.

Jag är tacksam för
att jag fått möta dig
för du är speciell
och värdefull för mig.

Det som gör dig unik
finns i ditt sätt att vara
din styrka och ditt mod
och allt som du kan klara.

Den kärlek som du ger
i omtanken om andra
ger lärdom om hur vi
ska vara mot varandra.

Du är en sån person
man lätt kan hålla kär
så tack för att du finns
just sådan du är.


det som står. det är verkligen sant! du är min bästa vän. och jag vill verkligen inte förlora dig på något sätt! <3

(inte jag som skrivit dikten. men den beskriver hur jag känner in i minsta lilla detalj <3)

pardans är kul!

hejsan bloggen!
idag har vi haft pardans och jag själv tycker att det är fett kul. när man väl kommer in i det så är det kul. och det som är skönt är att man knappt behöver tänka, eftersom att det är killen som för. hahha men man måste ju kunna stegen. sen är det bara låta han styra och ställa, det är lite kul. men det blir lite körigt ibland. man fick dansa med flera olika stycken så jag kommer inte ihåg vilka jag dansade med. men anton var den roligaste. vi körde bugg. och det var slägit och jag flög åt alla olika håll och kanter. nu ser jag fram emot att dansa på torsdag. haha. hoppas att jag kan sova hos ngn i tumba, för jag orkar verkligen inte åka buss ända hem till landet!

men jag har tänkt på en sak!
att när man har gps, och ska köra ut till gården jag bor på så står det att man kör på en åker. fett fult :O så mitt ställe där jag bor finns inte, men det är lixom typ 3 gånger 3 km som anders(ägaren av gården) äger, helt sjukt. menmen skit samma. ska se klart Gossip Girl och sen upp till stallet.
puss

söndagkväll

ååh. imorgon är det skola igen. så tråkigt! och vi ska dansa. jag hatare!
igår sov jag i stuvsta hos andy och idag gjorde jag gröns kortet prov. allt fuckde sig på första provet och jag blev inte godkänd. men sen blev jag det :)
nej ska sva nu för jag är trött. pussan

boring kväll!

så sitter hemma och äter macka med smält ost och prickikorv på. ganska gott faktist!
kvällens planer är tråkiga. sitte hemma med mamma och andy och äta godis och tacos. och sen se lite film,jag ska iaf se wallander ikväll. det här avsnittet är mycket bra kan jag säga! amarican pie 2 är också ikväll. det är fett jobigt att det är många bra filmen samma kväll. för jag måste se tenacious D klart också. jag lånade lixom den för att se klart filmen, jag ska lämmna tillbaka den i morgon.
på tal om imorgon så ska jag göra provet. så jag kan få mitt gröna kort. spännande sen när jag väl får åka ut och tävla. men jag tror att jag kommer hålla mig till dressyr. hoppning är läskigt. högst en halvmeter vafan xD
men ska äta upp min maacka nu. puss

lördag

hejsan bloggen, har varit i stallet och jobbat och ska snart upp igen för att ta in hästarna.
det var sjukt sjönt väder idag och varmt och allting, så det känndes verkligen som om det ska blir sommar, men sen kommer mamma och försöt genom att säga att det ska bli kallare nästa vecka, SUCK!
jag skulle såå sjukt järna vilja åka in till stan och shoppa, men det finns ju ingen jävel som vill. tråkigt tycker jag! så nästa helg åker jag och mikaela in och sen går på bio. kul faktist :P
bloggar senare. puss

2 i 1

så nu är den konstiga filmen slut. men jag såg inte hela utan bytte till ettan och såg på hundtricket. ricktgt rolig film ´dära! men den på femman var också bra. även om jag inte såg så mycket av den. ahha.
cissi är tydligen ute och joggar fotfarande, jag tycker det är helt sjukt. klockan är lixom kvart i 12. hon har varit ute i typp 2 timmar. men sen kan man ju undra om hon har sommnat i sin säng bara för att ligga och vila lite? vem vet?
ska nog stänga av dtan för sista gången inatt nu och verkligen SOVA.
puss godnatt

wierdo!

sitter och kollar på en helt sjuk film! fattar inte vad den handlar om. den går iaf på femman och det är med tom cruise(stavning?) just nu är det ngt jävla monster som kommer ut ur marken och shit, fattar nada!
jag är sjukt sugen på att ha godis och äta mycket!
sksa nog bädda ner mig i sängen och jag kanske somnar? hoppas på det iaf! annars tror jag att jag gör lite oboy xD
puss

nytt inlägg

så. kom hem frn stallet för ungefär 20 minuter sedan.
jag och jack stätte på ett litet vildsvin när vi var ute och red. lite läskiggt. jag hatar dom. men tur så var det bara en, inte en hel familj.  då är det läskigt. men det roliga var att han såg ut att vara i sin egen värld och bara brumma på hela tiden. sen bara stannar han och kollar rakt på oss. läskigt. och jag skriker självklart. xD
pizza blir det till middag idag iaf. andy kommer med dom snart så det är bara mumsa i sig.
imorgon vill jag på fest någonstand. skulle kanske till östermalm men han var så jobbig så jag tror att jag skiter i det. tipsa om någon annan fest?
puss

oh yeah!

åååh äntligen fredag. kann så skönt. jag har fått vårkänslor också. så glad. så jag ska nog säda migg rum och sen gå upp till jack och rida ut. det skulle nog kännas bra!
idag hade vi polisbesök. det var lite kul tycker jag. ena killen där var värsta biffen!
aja har inte så mycket mer att säga. mer än att mm sålde fett goda bakelser i aulan idag !

torsdag, nästan fredag!

hejsan. ingen bra uppdatering idag!
var iaf i skolan och det hände inget speciellt. men sen när jag skulle åka hem så missade jag skolbussen och fick istället vara med sara, max och carre. så vi gick först till solbo och köpte lite godis och cola, sen in till carre som bor på andra sidan vägen. sedan tog vi bussen till kassmyra och lämmnade cola till jennifer.
efter det visste vi inte vad vi skulle göra. sara ville först till tumba det ville inte max. så det blev lite tjaffs där. så det slutade med att max åkte till vårsta och gjorde någonting och jag , sara och carre gick hem till han. och såg film.
men självklart! ska mamma ringa mitt i filmen och säger att vi ska åka hem. filmen var ju fett bra xD
men ska smörja in mig klart nu och sedan sova tror jag. puss

mums mums!

så nu sitter jag i soffan och kollar på 2 och en halv man. lite roligt.
mamma kom hem med en överaskning till tjockis linnea! ett paket med mums mums. usch fy faan vad jag har ätit tjockt idag! en stor marabou chokladkaka, 2 stycken mars, cocosboll och ett paket mums mums. det är inte bra!
men jag har faktist gjort lite nytta också! fruktsallad! fett bra jag är! men vi hade ju ingen apelsin, och jag tycker inte om bananer. så det blev bara vindruver ett äpple och ett päron. hoppas det blir gott. men jag man ska ju ha grädde till också. så jag ska ställa mig och vispa det.
kanske skriver senare. och jag slka nog shoppa lite på internet. haha puss!

(?)

hejsan, dagen har varit lite si och så. jag har varit otrevlig mot rektorn och nettan. men jag hara faktist bett peter om ursäkt för att jag kastade en snöboll på han. men nu tycker rektorn illa om mig och det var ju inte bra.
jag och sara har kollat på ondskan på lunchen idag. ska nog fråga om jag och sara kan se imorgon också. sen var jag med markus och tobias lite på engelskan. och pervot tobias börjar snacka om hans pubeshår . såååååå äckligt! han skaulle ha gröna fales. den tönten. nu ligger man här och ser film. puss


sry!

förlåt att jag inte skrivit någonting.jag har lixom inte varit hemma i helgen. sen igår orkade jag inte ens sätta på datan, lat som jag är. skolan har varit piss och jag bara bråkar med lärarna känns det som. hatar nettan. surkärring som inte kan låta mig vara!
har kollar på sjukt mycket kläder som jag vill ha, men jag vågar inte beställa just nu. för det är sen när sommaren kmr jag ska bestalla massa!
ska sova nu puss

någon som vet?

någon som vet vad den här låten heter? , den börjar såhär.

you are the sun you are the only one my heart is blue my heart is blue for you

jag skulle vara sjukt glad om ni visste och ge mig vad låten heter :P
puss


sinnen

har varit hemma nu sen kvar över 3 och jag vill gå upp till stallet men jag orkar verkligen inte gå dom 500 metrarna till stallet. -jag vet jag är sjukt lat!
när jag satt på bussen påväg hem så lät jag bara tänkandet rulla på och jag forsvann så långt in i mig själv att jag nästan glömde gå av. men jag hann. haha, jag tror faktist att jag gick av av mig själv. sen gick jag hem och började tänka på min säng att få sitta i den. den är såååååååå skön!
ska upp till stallet nu så jag kan hem till maten sen. puss


teknik

sitter på tekniken och jobbar på någon as tråkig inlämmning som sk vara inne nästa vecka. huset kallas det. skit tråkigt! vi har jobbat på det as länge och jag orkar verkligen inte jobba på det! 
innan lektionen var tbias dum! han trykte så jävla hårt på mina armar att jag nästan började grina. och han fattar ju inte att han ska släppa. jag var så arg att jag nästan kastade en data i cissis huva men det kan jag ite göra. jag har fan inte pengar att betala en ny. men jag verkligen hatar tobias! han så sjukt jobbig! hatar hatar hatar! 
jag vill bara gå hem. ska nog ta bussen som går 10 i hem. skiter i skolbussen. puss hej bloggar hemma cokså. 

ny frilla

hejsan, sitter här och är helt slut i benen efter en och en halv timme rolig fotboll. jag börjar fatta vad det är som är så kul med fotboll nu! jag känner mig så glad efter och vill bara spela mer och mer hala tiden!.

jag var iallafall som sagt och klippte mig efter skolan. en ganska "modern" frfilla. det är mycket mode i den och väldigt udda. men den är sjukt fin tycker jag. men jag skulle nog igentligen ha platina blondt hår. kanske skulle fassa bättre? men nu ska jag ju spara mitt hår och inte färga någonting. så håret ska må bra. för mitt hår växer ganska bra när jag väl låter det vara! här desanför får ni två bilder på den.
 
framifrån

 
bakifrån

snabbt

är hos mikaela nu och vi ska snart gå upp och äta lite.
jag klippte mig idag och det blev fett häftigt! lägger in bild ikväll när jag kommer hem :)
är ombytt och träningen förjar om 25 minuter puss

ny dag och utaomhus fotboll idag!

godmorgon på er! jag är inprencip färdig för dagen och kan åka nu. men sen har vi mamma och min bror eric som är lång iffrån klara..
ikäll är det utomhusfotboll och jag ser inte så mycket fram emot att springa ute i snön(?!) sjukt jobbigt och kallt. men tack och lov har jag en mössa men inga vantar. och det är ju mycket enklare att ha fingervantar än tumvantar som jag bara har. jag tror jag får ta och köpa ett par som INTE ska lukta häst. det gör typ alla mina utomhus kläder är lite trött på det men jag kan ju inte ha allting i mitt rum det får fan inte plats xd

men blåsan jag har i min mun gör så sjukt ont! jag kan fan inte sova. jag tror att jag gapar när jag sover för att det är bara då ser gör ont eller när jag drar ner tungan dit. 
marie har jag smsat med hela natten typ och nu har vi äntlugen kommit fram till att hon lägger in pengar på hbrf´s konto och jag ger henne pengar. jag ska lixom dit på middag och sen är det tydligen masssa andra aktibviteter. sen på lördag och söndag ska jag gå en kurs så jag kan ta grönt kort. 
 nej får sluta skriva nu och vänta till jag kommer hem till sall. puss hej ha en bra dag!

super trött!

sitter här i sängen och håller på att somna. jag är bara så sjukt trött. och min blåsa jag har i munnen har blivit as stor och vill inte sluta göra ont!. så jag ska nog stänga av datan och sova sedan. imorgon åker jag hem till mikaela efter skolan , men funderar på om hon ska få följa med och klippa mig. hoppas hon vill. haha annars så får hon sitta där om det inte är för lång kö.  då går vi hellre hem till henne istället och jag lägger mig i hennes säng eller tar hennes data. men vi får se.
godnatt <3

BROWNIE

så första dagen på länge jag är brunett. och jag tycker om det. trivs mycket med det!

bild kommer nedanför.


dagen har varit bra men den började med att jag kom 10 minuter försent. men det gjorde inget. sen fick jag ett såkallat särhäfte enligt mig. det är enklare än det vanliga så jag jobbade 4 sidor med procent och kom verkligen in i det. och det verkade kul eftersom att det är enkelt xDsen vart det svenska och engelska och vi läste lite och gick igenom nationella prov engelska.
jag och sara gick till benne och åt pizza, fettoungar! 
på bilden berättade min lärare att hon kanske har canser i halsen. fett hemskt!!så hon började nästan gråta.
men ialafall så hade vi fysik prov sista lektionen och det gick otroligt bra tycker jag, men sen får jag ju se på resultatet.
missade mussen hem så jag fick åka med peter så kunde jag hoppa på min buss i vårsta, men det gjorde inget. satt faktist och snackade med micke och xmiena om ett par sommar sedan.
här kommer bilden;



puss

sovdags.

nu ska ja igentligen sova eftersom jag höll på att göra det när mamma läste lite kemi för mig. men nu är jag halft pigg igen. jag sa ju att ni skulle få se en bild på mitt hår. men jag tror den kommer i mrogon eftersom att jag inte kan ta kort nu när det är helt svart i rummet. vart kvar i stallet till 20 över 9 så jag kom hem rätt sent. jag hann inte plugga och blir sur över det.. i morgon är det 2 prov. fysik och kemi. båda svåra och jag fattar du ingenting av dom.
jag har en stor blåsa också som gör sjukt ont och jag fattar inte hur den har kommit dit. lixom längst ner mellan tandköttet och läppen. det gör sjukt ont så jag får inte prata. haha då blir vel lärarna glada?
men ska sova nu så jag är pigg tills i morgon. puss godnatt

brownie

hejsan bloggen, dagen har varit bra och jag har kännt mig duktig hela dagen. jobbat hela tiden. eller på dom två seriösa lektionerna vi har haft idag. de´t vill säga. slöjd och so. dom två ämnerna är dom roligaste just nu. fattar inyte varför precis men så är det bara.. markus och max kom till våran skola idag och var jobbiga. jobbigt värre. haha xD

nu sitter jag med brun hårfärg i håret. ja jag ska bli brunhårig eller ljus brun . hppas det inte blir en sjuk färg. hahah. det skulle inte vara så snyggt. måste nog fixa det som mamma har lagt i öronen och överrallt annat. hon är inte så bra. anns blir min nästa färgare. mamma suger på det här. och jag kan inte göra det sjuäl, då blir det bara cp. och inte kul!

jag lägger nog ut resultatet senare om det inte blir cp.

jag hade utväcklingssamtal idag också. det gick bra och mamma var i tid för en gångs skull. hahah hon är fett dålig på att komma i tid. men det gick bra ochh vi satte upp ett onödigt mål. visa vad jag kan med gitarren så jag kanske kan få vg i musik. det skulle blir bra ;) i fysik och teknik gick det uppåt.  så jag hoppas på vg eller mvg.

men ska kolla runt lite på internet nu. så jag bloggar senare och visar bild. puss hej <3


so fun!

nu är jag hemma och duschad efter en otroligt jobbig och svettig fotbolls träning.
det var kul att träna och vi ska ha en till i veckan. på onsdagar. så jag får säga till gina att jag inte hinner rida på onsdagar. och inte orkar. vafan fett jobbigt! en och en halv timme ska vi träna, och det går ingen buss så jag kan åka hem emellan så jag måste stanna i tumba. fett jobbigt. undrar vad jag ska göra. jag kan ju inte åka till kompisar hela tin. känner mig som en inkräktare då xD
men ska läsa lite kemi nu så jag kan klara provet jag har i morgon. hippas, för jag pallar inte få ig!!
så puss hej <3


middag

så ditter här ny duschad, altså jag luktar inte häst.
men jag är sjukt hungrig. det blir kött, potatis och biarnesås. jag älskar det, det är så sjukt gott!. det suger att jag inte hinner kolla gossip girl på söndagar. och det går ju inte på vardagar. men jag funderar på om jag ska köpa boxen gossip girl om den finns?
aja ska nog fixa det sista och gå och duka fram. puss

it sux!

hej. har kommit hem och hunnit läsa lite bloggar och ätit mat. men jag är fortfarande sugen på någonting.. men jag vet inte vad jag ska göra, snart ska jag upp till stallet igen och ta in hästarna. såå sjukt jobbigt. och det är kallt. hade önskat att bara kunna ligga inne och mysa. fett sönt!
och jag har typ bara 4 besökare varenda dag och det suger. skulle vilja ha lite fler. förut hade jag typ 10 stcken kanske.
sedan under ecan soom kommer kanske jag berättar en sak som jag baa berättat för en. men vi får se. det beror på hur jag mår psysiskt och shit.

men jag fryser som faan! fast jag sitter under täcket, funderar på om jag ska ta en dusch men då blir det kallt när jag går ut om 40 minuter så det blir efter. för jag måste duscha så jag inte luktar häst på träningen. dom är fett kinkiga med det. aja. ska hitta någonting gott nu . updaterar senare igen..

godmorgon

jag hinner med ett snabt inlägg innan jag drar upp till stallet.
jag har drömt sjukt mycket inatt. folk som sprängs i luften och shit. fattar inte vad det kommer ifrån ? det brukar ju vara från någonting man sett under dagen. men jag kommer inte ihåg.
men idag är jag ganska trött i hela kroppen. hoppas jag blir piggare sedan.
jag ska rida ut idag med jennifer så jag hoppas att hon kommer också.
usch nej måste spring till stallet nu ha en bra morgon. skriver senare. puss

godnatt

ligger här i sängen och funderar på om jag ska bädda min säng och försöka sova lite så jag är pigg tills i morgon då jag ska jobba i stallet och rida och fotbolla en timma. men jag klarar det . det blir inte så hård ridning och inte jobbigt i stallet heller. men sen blir det nog fotbollen som blir det jobbigaste på dagen. hoppas att vi har han killen som tränar. han var sjukt bra om jag får säga det själv.
men godnatt

kärlek?

♂ + ♀=kärlek
♀ + ♀=kärlek
♂ + ♂=kärlek

är det accepterat av alla?
/Linnea

rolig historia


3 GAMLA DAMER SATT PÅ EN BÄNK UTANFÖR SITT ÄLDREBOENDE, DÅ EN GAMMAL MAN KOM GÅENDES FÖRBI.

DEN ENA GAMLA DAMEN ROPADE: "VI SLÅR VAD OM ATT VI KAN GISSA DIN AKTNINGSVÄRDA ÅLDER."
 
DEN GAMLE MANNEN SA: "DET FINNS INTE EN CHANS ATT NI KAN GISSA MIN ÅLDER ERA GAMLA FJOLLOR."
 
EN ANNAN AV DE ÄLDRE DAMERNA SA: "SJÄLVKLART KAN VI DET. BARA TA AV DEJ BYXORNA OCH KALSONGERNA SÅ SKA VI TALA OM HUR GAMMAL DU ÄR."
 
MANNEN BLEV LITE GENERAD, MEN IVRIG ATT MOTBEVISA DAMERNA, DROG HAN NER BYXORNA.
 
DAMERNA BAD HONOM FÖRST GÅ ETT PAR VARV OCH SEDAN HOPPA UPP OCH NER ETT ANTAL GÅNGER.                                                                                  

EFTER EN STUND ROPADE DOM I KÖR: "DU ÄR 87 ÅR GAMMAL"
 
STÅENDE MED BYXORNA NERE VID ANKLARNA FRÅGADE DEN GAMLE MANNEN: "HUR KUNDE NI GISSA DET?"
 
DAMERNA SLOG SIG PÅ KNÄNA OCH TJÖT AV SKRATT SAMTIDIGT SOM DOM UNISONT ROPADE--" VI VAR JU PÅ DITT FÖDELSEDAGSKALAS IGÅR!"

sanna vänner?

nu är jag hemma efter att ha varit hos elin och tagit in hästarna. funderar på om jag ska beställa mitt ridläger tills i sommar. jag ska i alla fall åka på ridläger i småland i sommar. sjukt kul. jag ser verkligen fram emot det!
 
mamma och eric är sjukt jobbiga. jag önskar jag hade en egen lägenhet som ingen annan än jag hade nykel till. så jag kan låsa in mig och bara vara!
jag har igentligen inte så mycket att skriva om. det börjar kännas meningslöst att blogga nu igen. man jag hoppas att jag inte slutar blogga. för ibland kan jag verkligen njuta av det. men det går ju upp och ner, precis som humöret.

men jag har en fråga till mina kompisar. om man nu verkligen kan kalla dom det ? men jag vet inte vissa stannar vad som än händer medan vissa lämmnar en om man bara avslöjar en sanning. dom tar avstånd från den man igentligen är.
så jag har en fråga till dig om du anser dig som min vän..
kommer du alltid stanna vad som än händer och vad jag än avslöjar ?
så är du en sann vän? jag vill verkigen veta om jag verkligen kan visa vem jag igentligen är utan att någon dömer mig. för jag är ju endå samma linnea med samma humor. men jag har bara en hemlighet som jag inte vill avslöja för jag vet vilket samhälle vi lever i. och jag hatar det!

Linnea

hos elin

sitter hos elin nu och vi hararit på bio.
den var sjukt bra!! ska inte berätta ågonting om den för då avslöjar jag bara alling. jag suger på att berätta om vad saker handlar om.. så fråga mig inte. men jag säger bara att den var bra.
på vägen till tåget gick vi in på 7-eleven så kom det någon snubbe som snackade engelska och frågade om någon bra pub som låg i närheten. men det visste jag inte sådär i farten bara. så han gick vidare och jag och elin bröt ut i ett fnitter anfall. helt sjuka var vi. sen vid trapporna var det någon som hade ramlat och ambulansen var där. och vi tänkte gå förbi flera ggr, men sen kom vi på att vi inte orkade det. haha vi är lata!!
sen träffade vi mimmi och sara i tumba och sara hade fått tillbaka sin mobbe som ngn hade snott förut.
ska lämmna datan nu typ. puss godnatt. mer blogging i morgon kväll typ?

fin fint!

nu sitter jag här i mitt nystädade rum och känner mig sååååå sjukt stolt. och jag har skickat iväg mitt konto nr till min advokat. men nu kom jag på att jag kanske skulle ha skrivit om vilken bank och sånt, men skit samma det får han ringa om i morgon. hahah xD jag är snel hest!

ska försöka sova nu. godnatt <3


möööööööööööh

hejsan, här sitter jag och är sur på mamma som troligen är tjuven i att ha tagit min sista rad choklad. jag hade lixom sett fram emot att komma hem till min älskade choklad! fy faan för choklad tjuvar. funderar på om jag ska gå och ta en kexchokald. 


 i morgon ska jag och elin gå på bio. så jag tror att det inte blir någon bloggning förns i morgon kväll. då kan jag berätta om min dag och kväll. men jag kan vel hoppas att jag inte blir rövad igen. men det äckligaste är att tänk om han inte duschade mellan skinkorna idag på gympan. för han hade ju värsta svett krejjen. sååååååå äckligt!! haha xD

jag undrar vad jag ska ha för kläder på mig i morgon. men det är ju inget stort problem.

jusste jag ska få mitt skade stånd!! 6014 kronor ska jag ha. inte mer och inte mindre!!
SHOPPING i sthlm eller skhlm.

ska nog börja städa mitt rum nu. puss godnatt <3


jävla fitta!!

åååååååååååh jag är så arg!!
1. det är någon som har ätit upp sista raden av min marabou choklad som jag hade sparat. den idioten ska dö!! ingen rör mitt godis utan att fråga!!
2. jag blev rövad idag igen!! sjukt äckligt. han tröck in mig i ett härn och värkligen gnuggade!! så jävla fucking äckligt.
3. rita tog min plats i bussen. hora.

men det hände en bra sak också idag.
när ja kom hem hade jag fått brev från min advokat och jag skulle ringa han så han fick mitt konto nr så peddot kunde lägga in skadeståndet. undra vad jag ska köpa. tror en ipod, och sen SHOPPA GÄRNET. sen kanske jag ska spara till någonting. men det tror jag inte jag kommer få pengar till det. haha.
men ska nog ringa mamma en gång till och sen min advokat och sen dra upp till stallet.

ha det gott så länge!

till cissi

engelska provet. vecka 11
1 hörförståelse
2läsa och förstå
3fraser
4skrivdel
5ord - känslor
avundsjuk - envious
besviken - disappointed
förvånad - suprised
generad - smbarrassed
lättad - relifed
nervös - nervous
rasande - furious
sårad - hurt
trött - tired
vettskrämd - terrified

puss

punkt eller?

så sitter ny duschad och torkar i mitt rum. men jag undrar om jag ska äta det sista av chokladen eller om jag ska spara den tills i morgon? vi får se hur det blir med den saken. kollar på dirty sexy money tror jag. är inte helt inne i vad serien går ut på, men jag får försöka hänga med.
det vart inge plugga för mig idag. fett dåligt gjort av mig!

tror jag ska släcka nu. godnatt <3


MMMMMMMMMMMM!!!

kom hem för ungefär 10 minuter sedan.
sitter och se på fresh prins och äter marsipan med choklad. super gott!
nu bytte jag till top model. för den som ville veta det , haha.
tog hem engelska, kemi och fysik för att kunna plugga lite för dom kommande prven. men vi får se hur det blir med det.. man kan ju iallafall hoppas på att det går.

snackade lite med elin påväg hem och vi ska kanske gå på bio på fredag. men jag undrar vad vi ska se för film. vi vågar inte chansa att gå in på en 15 år film eftersom att hon inte är 15. några förslag?

puss hej

skola

sitter här i skolan i korridoren med 3 datorer. sara och alex gick och blåste grejjor. så jag fick ta hand om deras datorer. hoppas dom kommer tillbaka snart. 
jag kastade en snöboll på peter backlund idag och jag kommer få hemringning. inte kul !! haha men endå lite kul. 
jag undrar vad jag ska göra idag efter skolan. kanske plugga kemi eftersom vi har prov på fredag. och jag visste inte om det så det är bara sätta igång och plugga om man vill ha bra poäng. ska sköta 2 hästar idag. ganska jobbigt om man frågar mig. men dom är snälla.. 
har inte så mycket mer att berätta nu. så ha det så bar så länge.. 

en osminkad vecka!

såå skönt att vakna ur en varm säng och att det är alldeless tyst i hela huset! jag värkligen älskar det. j
ag ska iallafall gå ner till bussen om 10 minuter så jag hinner till skolan.. vi hade sovmorgon idag eftersom våran idrotts lärare inte är där. men han kan är där? hoppas inte! för jag tänker ju lixom inte sitta i skolan från halv 8 till 20 över 9. håltimme. så jag tog sovmorgon.

men det blir en osminkad vecka tror jag. men vi får se om jag får något ryck. veckan är ju inte slut? och jag vill verkligen ha en ny frilla!! men det går inte att fixa med så kort hår, funderar på att spara till sommaren och sen klippa av igen? men vi får se..

men nu måste jag borsta tänderna och ner till bussen. updaterar senare.

BTW! kanal 5 ´s nya reklam eller vad man nu ska säga är sjukt ful


tisdag.

hejsan bloggen,
idag har jag vaknat trött som fan. åkt till skolan. hittat en bra ny bok. blivit rövad och haft tråkigt i skolan.
det var fett äckligt att bli rövad och jag råkade röra både markus och tobias skinkor!! sjukt äckligt!!!! så jag stod och tvättade mina händer läääääänge!. aldig igen att jag vill bli rövad!!
men men life goes on! 
jag ska iallafall gå upp till stallet snart och rida lite.. jobbigt men kul.
jag undrar hur mikaela har det uppe i vemdalen? smsade lite med henne igår och hon hade det skönt och det var mycket snygga killar. om man nu kan lita på hennes smak. haha!
tänkte tipsa om två sjukt bra låtar.
den ena är ;
beyoncé - halo
och den andra är;
darin - se på mig

jag bara älskar dom och pressar hela iden!
ska nog lägga mig och läsa lite ur boken jag lånat från skolan. min typ bror heter den. nu borde läsa den. puss hejdå ;)

my super sweet 16

halojjsan ! sitter hemma hos anns nu och ser på my super sweet 16. det är chris brown som är födelsedags barnet. men han är vel endå ädre än 16? haha jag vet inte.
jag har ialla fall varit i skärholmen idag och kollat lite i affärer efter rea. jag älskar reor! så jag kom hem med en bh från twilfit. 149:- och ett par konsiga byxor från monki, 40:- 400:- ett ganska bra kap!  sedan köpte jag och anns hårfärg. men det blev helt knäppt! hennes hår blev mörkare istället för ljusare. typ grått? så jag tänker inte bleka mitt hår. (a)

jag kommer inte berätta om min sportlovsvecka. orkar inte. hahah inte mer än såhär;
måndag; åkte till mormor
tisadg; var i centrum med mormor och moster
onsdag; åkte till kicki och håkan, men åkte fel. nästav till arboga. men skulle av i eskiltuna. inte smart! stekte pannkakor i en timme och en kvart.
tordag: jobba i stallet.
fredag: kasta snöboll på marlen och jobbade i stallet.
lördag: jobbade i stallet
söndag: mamma kom och hämta mig. och fick en snöboll innanför tröjan av kicki som var från marlen.

så en kort sammanfattning av min vecka.


ser på babel!

kom precis hem från träningen och jag är värkligen trött nu. skriver typ i morgon vad jag gjort hela veckan för jag orkar verkligen inte nu!
kollar i alla fall på babel nu. bra film. men jag är så lat att jag inte orkar förklara vad den handlar om. kvälens göra innan jag ska gå och sova: fixa min säng och lägga allt där det ska vara. packa tills i morgon eftersom jag åker till anns. och ta en raggar tvätt. haha, jag orkar inte blöta hela mig. jag gjorde ju lixom det innan jag åkte.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHusch vad äcklig jag är!! jag har disk som är upp till 2 veckor gammal. sjukt äckligt får ta ut det i morgon. hahah usch på mig! äckelmonster!

men ska göra allting nu. puss hej <3

HEMMA!

ja nu är jag hemma, men jag ser inte helt fram emot det. har lixom typ 4 prov den här veckan som kommer.  och jag trivdes sjukt bra borta i eskilstuna. kasnek ska flytta dit på loven? jag vet inte direkt vad jag ska skriva om?
jag ska skriva om min vecka senare eftersom jag ska iväg på fotbollsträning snart.
men jag kan berätta att jag kommer känna att det kryper i armar och ben i mrogon när skolan börjar. hoppas stina är där så vi kan få ha slöjd. men jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. några tips?
i morgon ska jag sova hos min alskade kompis anne-lie. jag saknar fan henne. hoppas du har sovkläder åt mig dör för jag orkar inte släpa ppå det eller något annat.

hjälp, måte klä på mig och blåsa håret torrt så jag och mamma hinner åka till träningen som börjar 8.
puss på er!

RSS 2.0