jag har ingen rubrik idag.

så nu är jag hemma igen efetr att ha varit i skärholman i 4 timmar och kollat kläder.
kom hem med en jeans jacka 100:- och en topp 99:- från cubus, en rutig tunika 299:- och en tröja från stadium för 299:-
jenas jackan är otroligt snygg och jag komer älska den när jag kan börja andvända den.

det var någon som kommenterade att jag ska ha kortare inlägg och inga smilisar i min blogg,
så det ska jag ändra på!

ska lägga mig och kolla TV nu,
Kram godnatt !

tina turner.

ja namnet säger nästan allt..
enligt mig själv är hon sjukt bra och det tycker fan hela min slåckt, och jag hörde på radion idag när jag red att hon ska ha en konsär den 19 april som jag vill ge mamma i födelsedags present!! fett kul att låta mamma gå på någonting som hon värkligen vill göra!! jag vill spara alla mina pengar nu, och det ska jag fan göra. nu vet jag ju lixom vad jag ska ha pengarna till.
jag frågade min moster om hon ville vara med på presenten, men jag skickade e-post, och jag vet inte hur lång tid det tar för henne att svara. någon som vill sponsra med lite pengar ?
slänger in en bild på henne!, asså tina ^^


ska sova nu, så godnatt (; <3


aboooow ;D

hejsan bloggen.. - igen ^^
sitter här nu i skoaln och har jagat mattias och tobias för jag ville ha deras klubba. mattias hade en mycket godare. för den var orange, tobias var röd. misstolka inte!! men självklart fick jag inte tag i dom, så jag blev lite sur ett tag, men sen kom jag på andra tankar, tex. att mamma och jag ska åka och shoppa i morgon, *happy face!* jag behöver lite nya kläder, även fast att min garderob är överfull. så jag tror jag behöver rensa den också.. 

jag lämnade in min labb rapport idag och jag blev ganska nöjd med den men jag kunde ha gjort bättre om jag började med den tidigare. jag skulle nog ha skrivit om alla joner och atomer och shit. 
sitter här nu i skolan och har lämmnat in pengarna till romme också men jag fick ju veta att det är typ ingen som ska åka men jag hittade matilda och anton som ska åka med så jag kan åka skidor med dom ^^ det är bra ialf. 

nu ska jag se på my little pony nu, puss hej , bloggar hemma igen (; 

men jag har en fråga..  tycker ni att mina inlägg är för långa? kommentera så jag får veta (; 

godmorgon!

godmorgon alla!, jag sitter här nu för att börja skriva klart labbrapporten som jag inte fick göra igår. eftersiom att mamma skulle sova hoch hon sover i summet med datan. så nu är klockan halv 8 och jag måste sätta igång med den,
hur mår alla idag? själv är jag just nu ganska snorig, men jag kan inte vara hemma från skolan för att jag ska lämmna in pengarna till romme, fett kul att åka dit!! jag ska iaf få sitta berdvid mikaela bestämde vi igår. vi åker dit den 9 februri .

bloggar senare när jag kommit hem från skolan eller om jag får chans till data i skolan. puss hejdå !!


COYOTE UGLY

sitter här hemma och kollar på coyote ugly, otroligt bra film! ni borde se den om ni inte redan har sett den ?

jag var tvungen att radera förra inlägget på hemliga skäl. så jag tänkte skriva om vad som hänt under heljen..

Lördag; gick upp vid halv 10 och vid 11 gick jag upp till stallet och fixade, sen var det fort hem och duscha och raka benen. sen var det iväg till jennifer eftersom att hon fyllde 16 år. vi hade det ganska kul enligt mig. skrattade och åt god tacos, MUMS! sen drog vi ut, men jag orkade inte förlja med så jag drog hem till mamsen, men det börjar ju självklart att vi börjar bråka. kul. NOT!

Söndag; vaknade vid halv 8 och gick upp coh åt sen var det upp till stallet för att knoppa manen på jack. red ju programridning. det gick vel sådär om man kollar på procenten, men nu när jag tänker efter så var godkänt 60 poäng och jag hade 106. och 62,22% av 100% möjliga, så det var vel bra? jag var inte nöjd för en början men efter att ah läst protokollet några gånger fattade jag vad som igentligen räknades,ganska dum jag är vah? (:

Måndag; back to school. jobbigt värre! daegn började med syslöjd och jag håller som sagt på med en morgonrock. men jag hade ryck idag så det gick inte så bra den första timmen, men sen gick det undan. hade matte prov och det gick bra, antar jag. klarar nog att få g iaf!. sen var detsvengelska och jag kom på att jag ville kolla på my little pony, så det gjorde jag. jag saknar fan att kolla på det. det är bara uppe hos farmor jag kan lyssna på det. hon har sagor som man lyssnar på, ganska mysigt.
so efter det och jag och sara gömde oss i ett skåp och hade as kul åt absolut ingenting! sen kommer ju såklart våran lärare och hittar oss och vi fick skäll. lite rolig var den so lektionen..

kom hem för två timmar sedan och kolade på one three hill och sen satte jag på coyote ugly. och det är den filmen jag kollar på nu medans jag väntar på mat.
ska kolla färdigt nu..

Kram.

hata hata hata!

usch jag bara hatar dig just nu. allt du tjatar om är att jag är för fet. att jag inte ska äta det och det. varför kan u inte bara sluta och tjata ?! det är som misshandel!. det är misshandel! psykisk. du snackar om att man ska vara snäll och att det är insidan som räkas. men vafan visa det själv.
jag vill bara sticka härifrån. så jag slipper dig. men jag sticker inte, jag har dig jack. jag älskar dig, du gör mig glad kroppen igenom, jag önskar att du kunde prata. dig kan jag prata med allt. jag kan inte det med nnågon annan. jag är inte 100% säker attdet stannar, att det föralltid stannar inombords.

jag säger bara till dig, låt mig vara och sluta tjata. rör mig inte!!!!!!

fredag

JAAA äntligen fredag! så sjukt skönt. ska ligga hemma ända från jag kommer hem tills jag ska gå och sova. äta 2 påsar chips och 2 liter glass med choklad sås. det känns väldigt skönt att komma hem! först se på one three hill, sen las vegas. sen vette fan det kommer väl 2 och en halv män . sen kommer väl mamma tvinga i mig mat men jag vill inte ha och då blir hon sur. men skön hemma kväll. fettis kväll kan man säga!

idag i skolan har det varit skit varmt! jag svettas fan 24/7. och jag och sara satt och diskuterade våra bröst sen kollar vi upp och där står mikaela, rasmus, mattias och tobias och kollar på. våran lärare jeanette tyckte bara att våran klass är otroligt sjuk XD

i morgon lördag ska jag sova ut sen upp till stallet och rida och ha insläppet. sen blir det hem och duscha och raka benen. sen bär det av till mimmi. sen åker vi till jennifer för att hon fyller 16 år den gullungen ^^ det blir tjejmiddag hemma hon henne och sen drar vi vidare någon stans.
jag måste åka hem med 00.17 bussen eftersom att ag ska rida programridning på söndag, igentligen orkar jag inte åka men jag vill ju fira med mina kompisar och jag har ju inte varit ute på flera helger känns det som. det är ju lixom wallander:mörkret på teve få. jag ska fråga mamma om hon kan spela in den, jag verkligen tycker att den är så sjukt jävla bra. 

vad ska ni göra i heljen ? 

Kram

svengelska

hejsan bloggen, sry att jag inte skrev någonting igår men jag kom aldrig hem ^^
mamma och jag åkte till sorunda direkt efter att jag kommit hem från skolbussen. sn kom vi hem och åkte upp till stallet sen kom vi hem och gick och sov. ganska trötta var vi. 
sen nu i morse så skulle jag egentligen gått upp vid 7 men mamma väckte ju inte mig så jag vaknade 07:13 precis xD vaknade klädde på mig och gjorde varm oboy och gick sen ut till bilden för att börja skrapa den.  men eftersom att mamma är så seg så var jag tvungen att skrapa HELA bilden själv. ganska jobbigt, men äntligen när vi hade satt oss i bilsen så åkte vi och hämtade upp sara så vi kunde åka upp till skolan. vi kunde egentligen ha haft sovmorgon eftersom att vi inte hade någon lärare, men jag gick tråkigt så jag byggde en as snygg borg enligt mig själv. känner mig ganska stolt. 
sitter här nu och skriver och lyssnar på musik. jag har kommit fram till att jag r musik beroende. jag kan inte leva en enda dag utan att lyssna på musik i minst 10 min. 

ensam hemma.

hejsan bloggen, här sitter jag ensam, själv utan någon att sällskapa mig, om vi bara skulle ha haft kvar kelly eller någon annan hund. så sorgligt!! jag saknar henne..

men efter att jag kom hem från skolan så gick jag upp till stallet och smsade med cissi och red, sen kom hon hit och hon fick det först för sina föräldrar men sen inte. jag förstår mig inte på dom! men men cissi var iallafall mycket duktig och lärde sig att kratsa hovarna och borsta. sen fick hon rida ner till bussen.
det var faktist riktigt kul att vara med henna eftersom att jag inte har varit det typ någon gång på ett halvår. så jag hoppas att cissis föräldrar fattar att vi måste få vara kompisar.

ska ställa mig i duschen nu och duscha lääänge lääääänge! fryser som faan !

måndag

sitter här i skolan och har svenska-engelska och funderar hur mitt drömhus jag ska skriva om ser ut, jag vet att det är antingen vitt, gult med vita knutar eller rött med röda knutar. 
hur ser erat drömhus ut?
idag iallafall försov jag mig en halvtimme och hade 3 minuter på mig att packa och hoppa ut till bilden, sen fick jag borsta tänderna och sminka mig i skolan. jag hade ju glömt min spegel hemma så jag fick gå och leta efter en på toaletterna i skolan, och tillslut hittade jag en och kunde fixa mig.. första lektionen hade vi slöjd som jag längtat efter hela veckan men självklart ringer mamma och säger att jag ska till vårdcentralen. men fan vad onödigt att åka dit!! jag hade inte ens någonting. usch vad jag blir sur!!
efter skolan ska jag hem och äta lite mellis och sen dra upp till stallet och fixa 3 hästar och rida en. och det kommer ju ta 100 år. jag kommer fan vara hemma klockan halvt 10 och då ska jag äta middag. lite sent men man ska inte gå och sova på tom mage. det har jag sett på teve! 
vad ska ni göra idag ?
tipsa era kompisar om min blogg för jag vill gärna ha fler besökare^

Kram

söndagskväll.

hejsan bloggen, ursäkta att jag inte bloggat tidigare idag, men jag har fan inte varit hemma sen klockan 8 i morste, om man räknar bort 5 minuter som jag bara kom hem och vände upp till stallet igen. jag jobbade i stallet idag och det gick mycket bra, vi blev klara på 2 timmar, ganska skönt sen gick vi ner och kollade på programridningen,  dom är duktiga dom som rider. nästa vecka är det min tur!
red en bit på jack idag och vi hade det riktigt kul, sen städade jag skåpet eftersom att det låg massa musbajs och damm där. så nu är det fint där och alla lindor är lindade!
i morgon är det skola och syslöjd, mycket roligt!. håller på med en morgonrock i rosa och svart siden.
har ni några förslag på vad jag kan göra sedan? jag runderar på att göra en klänneng, svart tajt i jeansliknande tyg, ganska fint när jag får bilden i hjärnan, men sen vet jag ju inte hur det blir på kroppen.
måste åka ner till mormor också för att hon ska kunna sy min balklänning. hon är faktist mycket diktig på att sy och har varit skräddare. och JA jag vill skryta om det. :D

det här var första och sista inlägget tror jag för idag, bloggar säkert i skolan i mrogon.
Kram

varm kväll

halluu bloggen, nu är det kväll och det är hur varmt som helst i våran lägenhet, ganska jobbigt eftersom att man börjar svettas då. sitter här och lyssnar på lite musik som jag la in på mobilen tidigare idag, just nu har jag 254 låtar på mobben, jag tror jag kan ha 400, men det orkar jag inte för då är det så jobbigt att bläddra till låtarna jag vill ha, eftersom att min mobbe är ganska seg. det är lite jobbigt och jag har klarat ut alla spelen, så det är också tråkigt, så jag undrar, ska jag köpa ett fucking gameboy elr? XD jag kommer ihåg att min lillebror hade sånt med pokemón sim spel, sen fick han zelda också, och jag fick absolut inte spela. jag förstörde bara!, hahah knäpp unge var han då, nu är han bara dum i huvet och mamma måste nästan skada mig för att jag inte ska skada min bror riktigt illa, jag har fått blåmärkeefter igår när mamma skulle gå emellan.

jag ska beställa ridläger efter det här inlägget och visa mamma mina sökningar på gymnasier. hon kommer säkert komma med massa dåliga grejjer om dom ligger för långt borta och blablabla. men men så är det när jag har en mamma som henne, men hon är endå underbar och jag ser faktist upp till henne ibland, hon har sånt mod! såger vad hon tycker även om det kan såra människor, och jag saknar henne fast hon står bredvid mig.

god natt på er
Kram

MAMMA, jag älskar dig!
och hjälp mig ur allt skit nu!

lördag.

sitter här nu och har gjot det i någon timme nu och laddar ner låtar och lägger in dom på mobilen.
jag, mikaela, cissi och alex skulle igentligen åka skridskor idag men nu ville typ ingen. så det blev ingenting med det och då får man sitta hemma och det är ingenting på teve så jag vet inte vad jag ska göra, jag har redan varit i stallet men jag kan ju gå upp dit igen men det orkar jag inte, ska nog ringa mamma och säga att hon får köpa godis till mig. så att min hals mår lite bättre av smält barabou chokald! MUMS! jag bara älskar det.

jag vill tipsa om 2 artiser/grupper som jag kommit på att dom är bra;
Kurt nilsen
Augustana
lyssna på dom, sjävla musiken och rösterna är helt otroliga!!

ska gå och ringa mamma nu men jag hoppas at jag bloggar lite senare idag, men det kommer vel vara om ingenting då antar jag.

Kram

jobbigt!

hejsan bloggen,
iadg har jag varit helt knäpp när det gäller bloggen, jag skrev ett as långt inlägg men nu när jag kommer hem och kollar så har jag inte publiserat det, FY FAAN vad jobbigt!!
men men sånt är livet helt enkelt.
dagen idag har varit ganska bra. vaknade av att mamma kom in och väkte mig och att jag har träningsvärk i armar och ryggmuskler. ganska irriterande när man inte kan röra sig utan att det gör ont. ska fråga mamma om hon kan smörja lite linniment på, det hettar så skönt, men man får akta sig att man inte får brännskador!!

när jag hoppade av bussen så mötte jag micke, min dagmammas man. så vi pratade om typ allting längs vägen tills jag skulle gå till mig och han till sig. sen kom jag hem och jag kommer inte ihåg vad jag gjorde faktist!
sen gick jag upp till stallet för att rida lektion och jag var sen som vanligt!. men det gick mycket bra, allt var posetivt men det är en sak som är negativt. att det är kostar 200 kronor, menmen jag får iaf ut av det.
ska lägga mig i soffan och lata mig nu och sen får mamma slava för mig. hehe.

Kram (:

Kossor är otroligt söta!! sådeså!

gymnasieval, jobbigt värre!

hejsan, nu har jag suttiit och kollat på gymnasier och hittat 4 stycken jag akn tänka mig gå på. helt sjukt, för jag värgrar nästan att gå i rönninge, tumba, tullinge eller huddinge, det är för mycket folk jag som man vet vilka dom är så jag pallar inte. det skulle vel varit huddinge i sånna fall för där går det vel minst tror jag?
idag har skolan varit ganska bra, engelska läxan vi hade gick åt helvete! bara för att jag fuckade ur på maxi och tobias lite innan. inte så lyckat. man jag tror jag ska försöka äga min lillebror på GH nu ^^ eller så går jag och surar för att det inte finns några gymnasier jag vill gå, och jag får inte gå långt borta eftersom att mamma inte har råd eller vilja att låta mig flytta hemifrån.
updaterar kanske senare och förlåt att jag inte skriver så mycket, men min laptop fungerar inte, jag blir lite sur.
hejdå (;

skolskola!

ursäkta att jag inte har bloggat igår och inte heller någonging i förrgår. men jag har inte haft tid. ganska dålig ursäkt men endå ^ nu sitter jag i skolan och har sara bredvid mig. hon bloggar lite också. 
men idag har skolan varit ganska bra och nu på lunchrasten hade jag och mikaela väldigt roligt med lokalens "lärare" Micke och Xmiena, jag tror att hon stavas så. vi snackade om dom där sexturisterna som går på 5an veje måndag klockan 22.00.
men usch nu kom paddan och jocke och störde, så jag tappar humöret. kanske inte på jocke men paddan iaf. han är så fil och helt enkelt dum i huvet enligt mig! men nu ska jag försök jobba lite så jag får behälla mitt g i engelska, men det kommer jag gra utan problem,

dagens PLUS ; jag har inte rökt en enda cigg!!

Mio min Mio.

ååh jag bara älskar den filmen,
både mio och yum yum är såå söta xD och hela filmen är gullig förutom alla gammlingar xD
om ni har set filmen så vet ni dom där två låtarna, ena när han hänger i andens skägg, och sen den andra med dom där flöjtarna, jag bara älskar sådanna. dom låter alltid så fint, min mormor hade ungefär en sån förut, men nu vet jag inte vart den är. mormor har nog slängt den eller gömt unnan den. jag vill lära mig att spela sån^^ 
 
och idag i skolan har jag faktist varit mycket duktig och jobbat hela tiden på lektionerna, förutom språkvalet, men vafan jag pallar inte sitta och skriva en engelsk text som jag slrev i förra inlägget.

men jag ska fortsätta att se på filmen, och jag kommer nog inte skriva mer i bloggen eftersom att mamma har cp ryck och min laptop har fuckat sig, inte kul!
Godnatt! <3
yum yum(höger) mio (vänster)

SKOLA

hejsan svejsan bloggen.  sitter här i skolan med sara bredvid mig som tror att hon är bra på att spela piano i luften. det ser lite roligt ut^^
vi ska egentligen skriva en text på engelska för att träna att skriva engelska. jag har skrivit en mening men sen blev jag sugen på att blgga så jag försökte få upp blogg.se och logga in, men det fungerade inte på firefox så jag fick ta safari, eftersom att skolan bara har mac- datorer så finns det inte vanligt internet.. jag börjar lära mig dom nu efter typ 3 år(?) ganska irriterande att det inte är vanliga datorer. 
i hade slöjd idag och jag har verkligen längtat efter det och jag hade lite svårt att välja vad jag skulle göra, men efter att ha kollar i lite olika mallar eller vad det nu heter så hittade jag en modell på en morgonrock, den ska ha rosa siden med svarta sidenkanter. ganska snyggt tror jag att det kommer bli. 
nej nu ska jag kolla lite bloggar och sen fortsätta på engelska texten. 
Jag tipsar om att halelulijah låten, spelar ingen roll vilka som sjunger, alla är så jävla fina. jag bara älskar den!

         http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

 

Kram Linnea


ingenrubrik!

 hejsan bloggen, jag har kommit fram till att jag är fruktoman,
haha jag äter det nästan hela tiden jag är hemma bara för att jag är sugen på någonting xD

dötrött!

hejbloggen, kunde inte blogga igår, mitt internet fungerade inte, men jag hade det mysigt hemma hos andy, och så sov vi över där. såg på en rysare som hette någonting solitcile tror jag. fett lääskigt!!
jag ska snart fixa iordning mig för att gå upp till staller för att rida lektion på jack. vi ska träna på programridningen och jag mäste sitta ner i traven hela tiden. det går bra till en början men sen blir det bara hoppigt. ganska jobbigt.
men nu ska hag lägga mig och vila lite till och klaga på mina 3 små skärsår som jag gjorde igår när jag skulle dela en baguette. fan vad jobbigt att man inte är van med vassa knivar.. bajs på det!

hemma en snabbis och sen iväg..

kom hem från skolan för ungefär 20 minuter sedan efter att ha suttis och väntat där i nästan 2 timmar på att skolbussen skulle komma, eftersom att jag bor på landet så gåt det inte så många bussar och den som gick vid kvart i 1 missade jag med 5 minuter för att vi inte hade någon lärare och då hade vi ingen lektion. blir så sur när dom inte säger till..  vi labbadde idag på kemin och tog lite bilder på cissi och sara, inte för att dom är så snygga men såhär snygga och kul har vi på kemin. (bilder längre ner)
men nu är jag iaf hemma och väntar på att one three hill ska börja. det börjar om 50 minuter så det är bara att vänta, sen ska jag upp till stallet och fixa jack och ella. sen åker jag och mamma till Andy i stuvsta och sover där, så jag bloggar inte mer idag.

sexiga c i s s i
snygga s a r a

Kram och kanske god natt (:

jack och bubbelplast

hej alla. som jag skrev i inlägget innan så skulle jag lägga in lite bilder på jack om jag fixade. och ja det gjorde jag. men dom var ganska dåliga eftersom jag tog bilderna med mobilen.

innan jag gick upp till stallet kom mamma med ett par högtalare till mig. ganska snygga och runt om dom fanns det sån där bubbelplast som man kan smälla. SKIT KUL tycket jag (; så jag kommer nog att ligga och smälla det resten av kvällen efter middagen som mamma hålle på med nu. klockan nio lixom. fyfan vilken familj vi är. men vi älskar varandra iaf.

Matte söker husse går som film just nu på 3an. OCH crimenal minds på 5an, och jag vill se båda, men jag väljer 3an för 5an kommer nästa vecka igen, det är det som är bra med serier, dom börjar nästan om från börjar igen fast på ett annat sätt.

nej nu ska jag gå och äta puss hej
BILDERNA;
'


Jag älskar han (; <33

torsdag.

hej bloggen och ni som läser.
skolan idag var helt oke förutom att jag blev nästan utskickad första lektionen eller det kanske var andra?  aja det var på engelskan iaf när vi hade genomgång. vi skulle ha haft idrott idag också men han var ju inte här och jag hade med mig kläder så det var ganska jobigt för det fick jag veta när jag hade bytt om så då var jag ju tvungen att byta om igen. sen hade vi lunch och då skulle jag, sara och viktor ha pannkakstävlig och såklar vinner jag. det är lite tråkigt när man inte ens på någon utmaning. sen blev det SO, och sen var det teknik, och där håller vi på med att inreda ett hus. vi gjorde samma sak på bilden men nu måste vi inte mäta centimeter. så det är mycket skönt.
nej nu ska jag gå upp till min älskling Jack och borsta och mocka åt han. kasnke fixar en bild på han så att ni får se hur han ser ut. och kanske slänger in lite bilder från dagen.

/Linnea

ny dag, ny termin på skolan.

jobbbigt värre att gå upp idag. jag sommnade vid ungefär kvart över 1 efter att ha legat och vridigt och vänt mig i en timme och en kvat. men nu börjar allvaret igen och jag längtar tills jag ska ska gymnasie. fett kul och sen börjar bara väntan på svaret. jag ska välja EL-linjen, och där gå det inte så många tjejer, det är lite tråkigt. men jag får vel flek killkompisar då.
men nu ska jag väcka mamma och äta frukost eftersom att vi åker om ungfär en halvtimme. måste smsa sara också eftersom att hon ska åka med oss.
ha en bra dag. Linnea

tolv nu och sovdags.

nu är det dags för mig att sova eftersom att jag ska upp om ungefär 6.5 timmar. men det är ungefär den sömnen jag brukar få.
imorgon börjar skolan och jag känner att jag kommer kunna ge gärnet på den nu, jag vet inte varför. men det brukar bli så på vårterminen. lite onstigt. fan att det inte kunde vara så på hösten också. jag tror jag kommer höja mig i flera ämmnen nu. det är iaf det jag hoppas på.

jag ska försöka mig på ett armband innan jag sommnar. jag hittade det i min låda så jag tänkte att det kan vara lite kul att försöka. vi får se hur det går. kanske visar foto i morgon.

Godnatt

graviditeter..

hela morgonen har jag blivit störd av massa som ringt på mobilen eller smsat. ganska irriterande. så jag tror jag ska dra mig ur sängen snart och ta lite frukost och sedan gå upp till stallet och rida jack och kanske fixa ella så mamma slipper göra det eftersom att hon åker och kper terminskort plus till mig, så jag kan vara lite snäll tillbaka.

men nu till ämmnet, graviditeter. jag tycker att det är så himla gulligt med en stor mage och att man vet att det ska komma ut en underbar liten bebis. men jag läste hos någons blogg att det var som att bajsa ut en basketboll. fatta! fett ont. tänk att det är det vi tjejer måste stå ut med medans killar bara står och tittar på och inte har en aning hur det känns. och om jag skulle få välja hur jag skulle föda mitt barn så skulle jag vilja ha kejsarsnitt. men jag vill endå käna hur det känns. men sedan kommer trotsåldern typ mellan 3-9 tycker jag själv just nu att dom är väldigt jobbiga. men att dom är såå söta det kan jag inte förstå. men sedan växa upp och bli fula. det är helt sjukt. jag blir sugen på att skaffa en sån där stor mage. men jag vet ju inte hur världen skulle reagera på det. och att bli mamma som så här ung. då kan man int eut och festa och uppleva världen innan man träffar rätt kille och skaffar barn.
det är min åsikt om graviditeter, vad tycker ni om det?

/Linnea

Twilight! Jag älskar !

kom på bio för ungefär en månad sedan och jag vill bara se mer och mer! han är så sexig i filmen, fan jag kommer inte ihåg vad han heter men jag vill bara ha mer och mer av han. filmen är så otroligt bra! man blir besatt, men eftersom att jag inte har tillräckligt med pengar att gå på bio och se den hela tiden får jag vänta tills den kommer ut på dvd. om nu våran dvd fungerar då.
filmens handling:
Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv enoväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

det var det som stog på sf. och jag tycker att ni ska se den (; här kommer en bild också ;




Kram Linnea (;

vaken tills det är tig morgon

jag blir vaken hela natten igen. ganska jobbigt men det kommer så mcyket bra på teve. just nu är det CSI Miami, skit bra men det kan jag bara se på i en halvtimme, för klockan 00.00 är det NAVI CIS , och efter det blir det 3 avsnitt av weeds. det är en av mina favorit serier just nu, jag fattar att man kan bli som besatt. det handlar lixom om droger. men det ar faktiskt ganska kul .
men det här är nog sista inlägget för idag, kanske skriver igen innan jag sover men det tror ja inte.
puss godnatt och sov sött (;
kram Linnea

Legenden om Zorro <3

sitte här och kollar på Zorro och tänker att zorro faktist är ganska sexig. men kasnke inte när han är arg, haha!
försöker hitta lite dom jag ka lägga in på mobilen cokså. det går vel sådär efter dom att jag onte har så mycket på datan..
HAHAHAHA Zorros häst är bara för rolig xD zorro är full och släpper flaskan på marken medans han sitter på ryggen på hästen och så tar hästen upp flaskan och dricker, hahaha det såg fett kul ut xD.

slänger upp 1 bild på saras vovve Zigge, sååå söt <3




Kram Linnea

lite över 17

sitter här framför teven, som vanligt..
men det kurrar värkligen i magen och jag vill ha mat, nu!
topmodel 11 börjar ikväll klockan 20.00 och efter det är det filmen Legenden om Zorro, jag älskar zorro. jag var inte varför men ja, filmerna har allting som jag tycker om, kärlek, action och det händer någonting hela tiden så man kan inte bara sommna till dom. så bra och jag tycker att ni ska se den!.

Kram Linnea

ny dag, en till latdag

hej bloggen, och ni som läser.
jag ligger här och ser på vi saltkråkan. det är faktist ganska roligt och båtsman är så söt skrållan också ^^
ska dra upp till jack efter det här om jag orkar. annars blir det senare för han måste ridas.
vad ska ni göra idag?  ska ni också bara ligga hemma och lata er?
nej nu ska jag fortsätta kolla på vi på saltkråkan.
Kram

sovdags

nu är klockan 20 i 2 på natten. och jag är inne på mitt tredje avsnitt av weeds. men jag får se om jag ska fortsätta kolla på teve eller försöka sova. jag täänker att jag måste ställa om mig till skolan. så jag är någelunda pigg än att gå runt som en sombie. för det är ungefär så ag kommer se ut som den första veckan.
jag ska nog kolla igenom vägarna till programridningen jag ska rida den 25;e men jag undrar hur jag ska hitta någon som kan jobba istället för mig. så jävla klantigt av mig att inte skriva att jag ska rida då och att jag inte kan. usch vad jag blir sur på mig själv.
men natti natti bloggen ses senare idag ^

filmvecka

Tisdag : Legenden om Zorro på 3;an Kl 21.00
Onsdag : Vit Oleander på kanal 5 Kl 21.00
Torsdag : Matte söker Husse på 3;an Kl 21.00
Fredag : Hulk på 3;an Kl 21.00
Lördag : Johnny English på 3;an Kl 19.45 ,  Wallander:Byfånen på 4+ Kl 22.15
Söndag : School of rock på 4;an Kl 15.00 ,
A lot like love på 4;an Kl 21.00 och forts. Kl 22.15

Kram Linnea

lat, latare, LATAST !

nu har jag legat i min säng i typ 3 dagar i sträck. det är jätte skönt och jag tror att jag kommer att vara otroligt utvilad när jag kommer tillbaka till skolan. kan ge gärnet.
och det är nog bra att jag ligger här så slipper jag bli röksugen. för om jag åker någon stans blir jag säkert det. och jag tror inte jag kan hålla emot då,
men nu när jag ligger här och ser på teve och bloggar ibland tittar jag på lite olika sidor med mode grejjer på, men jag är ju sko galen. jag bara ÄLSKAR skor! dom är så fina, sen kollar jag ju runt lite överrallt på olika bloggar och där hittar jag ju också lite. här är några skor som jag är kär i. kommer tyvärr inte ihåg vart dom är ifrån.
dom här kommer från hálens 549 :-
Från Topshop och är otroligt snygga och kostar 700:-

det här var två av dom skorna jag vill ha.
Kram Linnea

jag älskar dig ! mycket.

det här inlägget är tillämmnat åt en av dom två finaste tjejerna jag vet. nämligen cecilia nieminen. du har förändrats. och jag saknar i sommras. men kommer du ihåg det här som du skickade? 

Det finns en person på denna jord som betyder mer än luft. Person i sig själv är helt underbar, omtänksamn och jävligt klumpig. Jag älskar person så grovt jävla mycket och kommer aldrig släppa personen ur min syn, om inte jag vakar över dig så är det änglarna. Personen heter linnea svensoon. Hon är så underbar folk, jag lovar. Hon lyser upp min dag med bara hennes leende eller röst. Hon får mig på bättre humör och lyfter mig upp när jag ligger ner sparkad på backen och blöder. Du täker alla sår som finns på min kropp. Jag ska aldrig släppa dig gumman, aldrig. Lita på mina ord för jag håller det jag lovar, oftast! Du vet att jag alltid finns här vid din sida när du behöver snacka och kommer alltid ha mina armar öppna för dig. Denna sommaren har du varit en sån bra vän, du har funnits dära när alla andra inte orkar lyssna. Jag gör allting för dig, vet du varför?
Joo .. för jag älskar dig bebuu, cecilia <3 linnea.

jag vill bara säga desmma, du finns där, inte lika mycket men du jag vet att du finns där någonstans.
Min Cecilia.



ingen rubrik.

hej, ligger här i sängen och har ont i magen. ser på föräldrafällan, men just nu är det paus och det är keno.
när jag var liten så älskade jag tydligen keno för jag tyckte att bollarna var så roliga.. jag satt som helt förhäxad framför teven varend kväll kockan 18.00. men just nu tycker jag bara att det är irriterande med dom bollarna.

på onsdag kommer filmen "vit oleander" det är fan den bästa filmen jag någonsin har gjort. eller twiligt är också bra. jag tror att dom ligger på samma plats. den går på kanal 5 klockan 21.00 så jag föreslår att nis ka se den. ni kommer inte bli besvikna!

Kram Linnea

måndag.

hejsan bloggen. nu har jag vaknat av att viktor ringer och frågar efter eric och då får han utskällning av mig att han injte ska ringa så tidigt. fast klockan vad 20 över 10. men endå. jag sover och det borde han fatta när man låter morgon trött.
jag sitter här och ser på mannen som snackar med hundar. det är facktist riktigt bra program tycker jag. att det finns så mycket människor som inte vet ett piss om hundar och låter dom bestämma hemma. nu är det en kärring och en lite paris hilton hund. vet ointe ett skit hur dom stavas. men den är fan värre än när jag blir arg. shit säger jag bara.
ska dra till stallet nu.

Kram Linnea.

det tar lång tid..

godkväll bloggen.
sitter här och väntar på att alla låtar ska ladda klart så jag kan gå in i mitt rum igen. men nej det vill dom ju inte, det tar ju så otroligt lång tid för dom att bli klara..
men nu får ju mamma cepe ryck och vill att jag ska gå in i mitt rum.. ganska jobbigt när vi är 3 stycken i en 2 a. och jag får ha egna rummet och det menas att eric och mamma sover i vardags rummet. men jag är nöjd med mitt rum. jag städar varenda kväll eftesom att det blir stökigt på morgonen och under dagen. men men det får jag stå ut med.
och jag känner att jag kommer falla tillbaka i rökingen om jag inte håller på med någonting. men jag ska hålla suget inne och inte låta det ta över. cissi min kompis ska också sluta röka så vi får stötta varanra. men jag tror att det kommer bli lite jobbit när vi börjar i skolan igen. eftersom att enda sen jag började där har jag rökt. så det kommer kännas tomt men lärarna kommer iallafall bli stolt. men jag har ju sagt det flera ggr men dom kommer att se att jag menar allvar..
ska slänga in lite bilder på skor jag har hittat som jag vill ha senare..

K
ram Linnea

ingens värkligen!

hej bloggen.
det känns värkligen depp just nu.
det känns som om inte någon vill vara med mig. det är ingen som frågar om jag vill göra någonting. och jag är så jävla trött på att fråga hela tiden om man får följa med. jag undrar bara hur många kompisar jag har igentligen. alla är så fittiga.. det är lite dåligt.

mat = kärlek

ja som du ser..
jag älskar mat. det är som min passion.
idag blir det kött som mamma har kokat i gryta. så gott, med potatis och sås. jag skippar varma grönsakerna.
sedan om min granne fortsätter spela hög musik eller på sin bas så ska jag gå in och klaga. jag gjorde det inatt. hehe. typ klockan halv 2 men icke sa nicke det vara inte han utan det var dennis våran andra granne som satt typ och kollade på fotboll med sina kompisar. ganska jobbigt och det slutatde med att jag sommnade med händerna för öronen och vaknar skit sur. jag skyller allting på dennis !
men jag ser på repris av victoria secret show. ganska snygga underkläder måste jag säga. skulle själv vilja ha några sådana. men det är lite för dyrt för mig.


HAHAHAH XD slog över på barnkanalen och där var det bobster. och dom interjuvade tjejen och killen i High school musical. jag kommer lixom inte på vad dom heter xD
men det stog mellan BAJS och NAJS . det var lite kul när som sa det. tänk er 2 kända engelsktalade ehm ''tånåringar'' säga bajs eller najs. fatta kul xD

kväll.

jag kom hem fråmn stallet för ungefär en timme sedan, och har legat och läst lite bloggar och kollat på teve. men sedan kännde jag flr att blogga lite. men jag visste ju inte vad jag skulle skriva om men jag kom på det nu. så jag skriver om vad jag tycker om dom jag ska kalla "vänner"

man kan tro att man känner dom så väl. men sedan visar dom det sanna jag. jag har enkelt för att förlåta men jag hara så jävla svårt att glömma om någon har gjort någonting jag inte tycker om eller har varait taskig mot mig eller någon kompis.
man kan tro att dom är sanna vänner. om jag säger såhär. om jag har 10 stycken som jag tror att jag känner så är det bara 3 som alltid stannar kvar. dom kan säga att dom är sanna vänner men så är det inte. kanske bara mot en person. men om ni inte vill vara med en person kan ni inte bara säga det så att den personen inte blir sviken och årad hela tiden?

Kram Linnea

ny blogg.. -igen.

hej, nu har jag skapat en ny b logg. - IGEN. bara för att jag har glömt lösenordet på dom andra.
men jag ska iaf försöka skriva mycket mera nu än förut. men det blir vel inte så mycket om vad som händer, utan vad jag tycker.

jag har iaf slutat röka. (: det hade jag som nyårs löfte. jag känner mig mycket stolt över det.

jag tänkte inatt att eftersom att jag har en laptop som dom flesta kallar blogg data så får jag vel börja blogga om mitt liv.


Kram Linnea.


RSS 2.0